Auto huren Malaga luchthaven – Tips en ervaringen

Home / Málaga informatie – vakantie Málaga / Auto huren Malaga luchthaven – Tips en ervaringen

 

Auto huren Malaga luchthaven – Tips voor huurauto Malaga

Auto huren Malaga luchthaven – De luchthaven van Malaga is voor veel vakantiegangers het startpunt voor een rondreis door Andalusië. Op luchthaven Malaga is dan ook een ruime keuze aan autoverhuurbedrijven en beschikbare auto’s.

Door het grote aanbod valt het niet mee om onderlinge voors en tegens in autohuur te doorgronden. We proberen je hier op weg te helpen voor het huren van een auto in Málaga.

Na de bagageband direct op weg met huurauto

Eenmaal aangekomen op luchthaven Malaga kun je snel op weg met je huurauto. Een autoverhuur op luchthaven Malaga Airport is nooit ver weg. Soms is er zelfs een balie in de aankomsthal of er zijn shuttle services die je snel naar de auto brengen. Het kan nóg sneller wanneer je een zogenaamde ‘Representant Service’ hebt. In dat geval staat er iemand bij de uitgang van de luchthaven klaar met de autosleutels. Je vakantie in Málaga-Andalusië kan beginnen!

Vliegveld Málaga

Ervaring auto huren Malaga

We hebben aardig wat ervaring opgedaan met autohuur op Malaga airport. Onze voorkeur gaat inmiddels uit naar All-inclusive formules. Deze manier van een auto huren vinden we fijn omdat je vooraf exact weet wat de kosten zijn.

Geen verborgen kosten en bijbetalen voor meer kilometers is uitgesloten. Uiteraard is er wel altijd een waarborgsom nodig. Alle benodigde verzekering zijn bij een dergelijke formule ingesloten. Kortom geen onaangename verrassingen, zo kun je zorgeloos op pad.

Auto huren Málaga centrum

Wil je eerst Málaga centrum bezoeken en daarna per auto meer van Andalusië verkennen? Er zijn verhuurbedrijven die de auto afleveren bij je hotel of accommodatie.

Je kunt ook zelf naar het verhuurpunt van de lokale autoverhuurder in Málaga centrum gaan. Bijvoorbeeld bij het treinstation in Málaga.

Auto huren Malaga luchthaven - huurauto

Leuke uitstapjes met huurauto

Een uitstapje maken vanuit Málaga centrum? Naar bijvoorbeeld Ronda, Caminito del Rey, Antequera, natuurgebied El Torcal of het Alhambra in Granada? Ook dan is het fijn om een auto te huren. Met het openbaar vervoer kost het redelijk veel tijd om deze mooie plaatsen te bereiken.

Tips waar een auto huren in Málaga

Overweeg je een auto te huren op Malaga Airport? Op dit moment zijn de ervaringen en feedback van onderstaande autoverhuurbedrijven positief:

 
 
 
 
 
< Menu
Zoeken