Home / Wie zijn de makers van Beleef Málaga?

 

Beleef Málaga - Vakantie Malaga

Leuk dat je onze website bezoekt! Wij zijn Gerard en Jacqueline, liefhebbers van Spanje, Andalusië en natuurlijk de stad Málaga! Het is de  stad waar we met heel veel plezier hebben gewoond en regelmatig te vinden zijn.

Na vele vakanties in Andalusië, de voorliefde voor Spanje en de zon wilden we het Spaanse ritme graag voor een langere periode ervaren. De ligging aan de kust en de mooie historische stad waren voor ons genoeg redenen om in Málaga te gaan wonen.

De stad heeft een heerlijk eigen karakter en de Málagueños zijn super vriendelijk. Ze hebben ons echt veroverd!

Beleef deze geweldige stad!

Vanuit ons appartementje in het historisch centrum van Málaga hebben we ons ondergedompeld in het dagelijks leven van Málaga. Een fantastische ervaring! Hier is het enthousiasme over Málaga alleen maar groter geworden. Sinds eind 2011 zijn we onze ervaringen en tips gaan delen op Beleef Málaga.nl

Als gids in Málaga kreeg Gerard regelmatig vragen over de stad. Zoals: “Waar zitten de authentieke tapasbars?”, “Wat is een fijn strand in Malaga?” enzovoort.

De vele vragen waren een inspiratie voor deze website. De informatie op Beleef Málaga is ontstaan vanuit onze eigen ervaringen, informatie van bevriende Malagueños en tips van mensen die net als ons regelmatig in Málaga zijn.

Op de website lees je niet alleen over de bekende bezienswaardigheden in Málaga. We proberen ook de minder bekende locaties te beschrijven.

Onze eigen reisgids Málaga

Sinds mei 2016 hebben we onze eigen reisgids voor de stad Málaga. Samengesteld met onze eigen inside tips en compleet met een handige stadskaart van Málaga.

We hopen veel mensen enthousiast te maken om Málaga eens te bezoeken. De stad is een bezoek meer dan waard. Kortom: Beleef Málaga!

Groetjes Gerard & Jacqueline

Reisgids Malaga

 

Voor meer leuke tips en informatie volg ons ook op Facebook

 

Vragen, leuke aanvullingen of tips ? Neem gerust contact met ons op.

Blijf ook op de hoogte via onze nieuwsbrief.

 

 
 

8 Reacties

 1. Hola
  Bedankt voor jullie handige en leuke site! Wij hebben keihard genoten van onze reis naar Malaga:zon,lekkere tapas,mooie fietstocht,gezellig stadscentrum,cultuur en vriendelijke mensen.Helemaal verknocht aan de sfeer hier!En jullie site heeft ons goed geholpen.Thx! Toon&Ninin

   
 2. Fantastisch dat jullie dit doen!
  Ontzettend bedankt. Helder , beknopt en overzichtelijk.
  Hier kun je mee oppad

   
 3. man en vrouw uit Brabant says:

  Wij hebben de fietstour door Malaga geboekt en Marieke kregen we als gids.
  Zij is een prachtige enthousiaste spreker en heeft ons mooie plekjes laten zien en interessante historische verhalen verteld. Zéér de moeite waard.
  Tevens hadden wij de stadswandeling door Malaga geprint en deze hebben we een week na de fietstocht gevolgd. Wij waren dus al enigszins georiënteerd wat fijn was. Ook de stadswandeling is zéér de moeite waard en hoe je de wandeling moet volgen is zeer precies aangegeven! Twee hoogtepunten van onze vakantie in Malaga.

   
  • Beste,

   Bedankt voor jullie leuke reactie!
   Fijn om te vernemen dat jullie hebben genoten zowel de fietstour als de stadswandeling.

   Groetjes Gerard & Jacqueline

    
 4. Desiree Spetgens says:

  Beste Gerard & Jacqueline,
  Voor de 2e keer in 2 jaar tijd in Malaga geweest (gisteren teruggekomen in Nederland) steeds voor een korte citytrip. Een geweldig mooie stad, die zeker door jullie site zeer toegankelijk is! Wederom enorm genoten.
  Ik vind zelf een middag in Pedrogalejo helemaal geweldig, makkelijk te doen met buslijn 3 en 11. Heerlijk genieten van de espeto de sardinas bij het strand en natuurlijk van de zon. Op mijn laatste dag een sessie bij Hammam al Andalus geboekt. Een superfijne afsluiter van de korte vakantie, echt de moeite waard!
  Tot een volgende keer… want die gaat er zeker komen!

   
  • Beste Desiree,

   Bedankt voor je leuke reactie! Málaga is verslavend 😉 Goede tip voor de lezers. Met de bus naar Pedregalejo is ook ideaal. Hasta luego!

    

Plaats een reactie of tip. Leuk én handig voor andere lezers!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *