BB omgeving Malaga - Andalusie
 

Vakantie met een gouden randje!

Casa Valle de Oro ligt pal in het midden van de driehoek Málaga, Cordoba en Granada: ideaal om uitstappen te doen!

Deze B&B is geknipt voor levensgenieters: van cultuursnuivers en actievelingen tot rustzoekers en smulpapen. Je vertoeft er in een heilzame omgeving, omringd door olijfbomen, dicht bij alle trekpleisters, en voorzien van alle comfort.

BB omgeving Malaga - Andalusie

Je accommodatie is charmant en comfortabel, met een knipoog naar het globetrottersverleden van Tatienne en Joost. Zowel de stijlvolle kamers, knusse studio en luxe-yurten zijn met veel smaak ingericht. Ze beschikken elk over een ruime privé-badkamer met inloopdouche.

Culinair genieten

Het ontbijt is ontzettend uitgebreid met versgebakken brood, eitje naar keuze van de happy chickens, huisgemaakte confituren, yoghurt, verrassings amuse, versgeperst sapje.

Drie maal per week kan je aanschuiven voor een 4-gangenmenu en een huisgebrouwen afsluitertje.
Om de kleine honger van tussendoor te sussen, kies je iets uit de heerlijke gerechten die dagelijks terug te vinden zijn op het krijtbord.

Alle maaltijden zijn vers bereid en (h)eerlijk. En de cocktails om duimen en vingers bij af te likken …

Onthaast en ontdek

BB omgeving Malaga - Andalusie

Tatienne en Joost kennen de streek op hun duimpje, en gidsen je gezwind naar je favoriete bestemming. Tips voor uitstappen, wandeltochten, culinaire adressen, sportieve activiteiten, …? Liever niks doen? Duik in het chloorvrije zwembad, speel een partij badminton of jeux de boules, wandel door de canyon, luier in een hangmat of dompel je onder in de zen-pool.

Zet de tijd schaakmat

BB omgeving Malaga - Andalusie

Voor de pracht en veelzijdigheid van Andalusië schieten superlatieven tekort. Tel daar nog een bijzondere en luxueuze uitvalsbasis bij, en je vakantie wordt er gegarandeerd eentje om in te kaderen. Met een gouden randje, zoals de gloed over het domein waarop de zon je ’s ochtends en ’s avonds trakteert.

Benieuwd naar wat andere gasten van hun verblijf bij Casa Valle de Oro vonden?
Kijk dan op Google, tripadvisor en zoover.

Website accommodatie
Reserveringsverzoek Casa Valle de Oro
Dit bericht wordt rechtstreeks naar de eigenaar van deze accommodatie gestuurd. Deze zal zo snel mogelijk contact opnemen.
Bezig met versturen

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *