Málaga stadswandeling met Nederlandstalige gids, uniek!

Home / Wat te doen in Málaga en leuke activiteiten / Málaga stadswandeling met Nederlandstalige gids, uniek!

 

Ontdek tijdens een wandeling met een Nederlandstalige gids het oude centrum van Málaga. In ongeveer 2 uur zie je de hoogtepunten en beleef je de unieke sfeer van de stad Málaga. Een gevarieerde wandeling vol met cultuur en leuke tips. Allemaal in het Nederlands!

Nederlandstalige stadswandeling Málaga, exclusief en uniek!

 • wandel langs de bezienswaardigheden in het oude centrum
 • met de enige officieel erkende Nederlandstalige gids (informeer hier altijd naar)
 • exclusief voor je eigen groep
 • persoonlijk en flexibel
 • leuke activiteit, ook voor gezinnen

Malaga in een dag - haven

Dit laat onze stadsgids je ondermeer zien:

 • geboortehuis en beeld Picasso
 • Romeins theater
 • Alcazaba
 • Kathedraal
 • Plaza de la Merced
 • het stadspark

Dit zijn slechts een aantal hoogtepunten die je tijdens deze tour door Málaga zal zien. De stadsgids laat je Málaga echt ervaren als ‘local’, je ziet daardoor ook mindere bekende delen van de stad die echt de moeite waard zijn. Aanvullend krijg je veel tips in je eigen taal.

Malaga in een dag

Vertrektijden stadswandeling

De wandeling door Malaga is mogelijk op basis van reservering vooraf. Het begin van de wandeling plannen we tussen 10.00 en 11.00 uur. Dit is het meest aangename moment van de dag en nog voor de (drukke) siësta. Daarnaast is er dan ook gelegenheid op de overdekte versmarkt te bezoeken.

Liever een andere tijd? Informeer naar de mogelijkheden.

Vertrekpunt rondleiding

De rondleiding vertrekt vanuit het centrum, meestal op Plaza de la Marina of bij het Romeins theater. Afhankelijk van de ligging is het ook bespreekbaar om de wandeling vanaf je eigen accommodatie/ hotel in Málaga centrum te starten.

Reserveren wandeltour Málaga

Málaga samen met een officiële stadsgids ontdekken? Meld je dan nu aan voor deze gezellige stadswandeling. Deze exclusieve stadstour is mogelijk door ons vooraf een reserveringsverzoek te sturen. We laten je vervolgens zo snel mogelijk weten of onze gids beschikbaar is op de gewenste datum. Daarnaast ontvang je alle informatie zoals de prijs (afhankelijk van het aantal deelnemers) en het vertrekpunt.

Nederlandstalige gids Malaga - stadswandeling

Intiem en gezellig

Om het intiem en gezellig te houden organiseren we deze rondleiding bij voorkeur voor groepen/ families welke niet groter zijn dan 10 personen. Uiteraard is het bespreekbaar om grotere groepen rond te leiden in Málaga. In dat geval kunnen we in overleg eventueel een extra gids inzetten.

Exclusief voor je eigen gezelschap

Deze stadswandeling in eigen taal is exclusief en uniek in Málaga. De wandeling is alleen met jouw groep. We werken in dit geval niet met samengestelde groepen samen. Dat maakt deze stadstour extra persoonlijk. Wil je onderweg stoppen voor een hapje of drankje? Ook dit is mogelijk.

Informeer direct naar prijzen en beschikbaarheid 
De meest exclusieve Nederlandstalige stadstour in Málaga

 

Stadswandeling Málaga op eigen gelegenheid?

Reisgids Malaga stadswandeling

Liever op eigen gelegenheid een stadswandeling maken? Dan is onze reisgids mét stadswandeling een goed alternatief. Deze stadswandeling (inclusief duidelijke kaart en route) is zeer compleet.

Vragen over deze stadswandeling of speciale wensen? Laat het ons weten, we helpen je graag. Informeer hier

Bekijk ook de leuke fietstour in Málaga

 

 
 

2 Reacties

 1. Vorige week hebben een stadswandeling met Ilse gemaakt. Daar hebben we enorm van genoten. Zij heeft ons leuke plaatsen laten zien en heel veel achtergrondinformatie gegeven over de prachtige stad Málaga. Een ontbijt in een aparte gelegenheid en een een speciaal wijntje waren ook onderdeel van de wandeling. Het was een groot succes. Ik zou het iedereen willen aanraden.

   
  • Beste Albert,
   Bedankt voor uw reactie. Fijn om te lezen dat u de stadswandeling in Málaga als positief heeft ervaren!
   Groeten uit Málaga en wellicht tot ziens :-)

    

Plaats een reactie of tip. Leuk én handig voor andere lezers!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 

 

 
 
 
< Menu
Zoeken
error: Content is protected !!