Malaga stadswandeling - malaga reisgids

Home / Wat te doen in Málaga? Leuke activiteiten en excursies in Malaga / Málaga stadswandeling met Nederlandstalige gids, uniek!

 

Ontdek tijdens een wandeling met een Nederlandstalige gids het oude centrum van Málaga. In 2 uur tijd zie je de hoogtepunten en beleef je de unieke sfeer van de stad Málaga. Een gevarieerde wandeling vol met cultuur en leuke tips. Allemaal in het Nederlands met onze enthousiaste gids Ilse!

Tijdens deze exclusieve rondleiding van 2 uur heb je echt een eigen privé gids. Uitermate geschikt voor groepen.

Nederlandstalige stadswandeling Málaga, exclusief en uniek!

 • wandel langs de bezienswaardigheden in het oude centrum
 • met gediplomeerd Nederlandstalige gids (informeer hier altijd naar)
 • exclusief voor je eigen groep
 • persoonlijk en flexibel
 • leuke activiteit, ook voor gezinnen

Rondleiding met Ilse door Málaga, jouw persoonlijke gids

De Vlaamse Ilse kan als geen ander met enthousiasme vertellen over de stad Málaga. Ze laat je de parels van de stad zien. Je komt op onverwachte plekjes en je hoort interessante achtergrond informatie. Tenminste als je dat wilt….

Persoonlijke rondleiding op maat

Gids Ilse gaat op een persoonlijke manier om met haar gasten. Geen beknopte weergave van feiten, maar een individuele benadering naar voorkeur van interesse en meer diepgang over bepaalde onderwerpen. Zo staan ze bijvoorbeeld niet enkel stil bij het geboortehuis van Picasso. Ze neemt  je echt mee in zijn leven. Waarom maakte hij bepaalde werken? Wie waren zijn liefdes? Was hij als persoon even geniaal dan als kunstenaar?

Een stadswandeling die geen moment saai is, dat garanderen we. Ilse laat je de stad echt beleven.

Leuk om te weten

Ilse mocht al vele vriendengroepen, families en bedrijven rondleiden. Zo ook de deelnemers van het bekende  Nederlandse TV programma ‘We zijn er bijna!”.

Reserveer nu

 

Wat zie je zoal tijdens de rondleiding in Málaga:

Een kleine greep van wat je gaat zien. Laat je verder vooral verrassen door onze gids.

 • geboortehuis en beeld Picasso
 • Romeins theater
 • Alcazaba
 • Kathedraal
 • Plaza de la Merced
 • het stadspark

Dit zijn slechts een aantal hoogtepunten die je tijdens deze tour door Málaga zal zien. De stadsgids laat je Málaga echt ervaren als ‘local’, je ziet daardoor ook mindere bekende delen van de stad die echt de moeite waard zijn. Aanvullend krijg je veel tips in je eigen taal.

Malaga in een dag

Vertrektijden stadswandeling

De wandeling door Malaga is mogelijk op basis van reservering vooraf. Het begin van de wandeling plannen we tussen 10.00 en 11.00 uur. Dit is het meest aangename moment van de dag en nog voor de (drukke) siësta. Daarnaast is er dan ook gelegenheid op de overdekte versmarkt te bezoeken.

Liever een andere tijd? Informeer naar de mogelijkheden.

Prijzen en informatie tour

 • 8 – 10 personen €18,- per persoon
 • 11 – 15 personen € 14,- per persoon

Minder dan 8 personen? Wanneer je bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen, kun je deze tour ook voor minder personen boeken.

Persoonlijke tour, exclusief voor je eigen groep en met een erkende officiële Nederlandstalige gids.

Extra opties: keuze koffie met dulce (zoetigheid) of hapje en drankje €5,- extra per persoon.

Boek nu

Vertrekpunt rondleiding

De rondleiding vertrekt vanuit het historisch centrum bij het Romeins theater. Afhankelijk van de ligging is het ook bespreekbaar om de wandeling vanaf je eigen accommodatie/ hotel in Málaga centrum te starten.

 

Reserveren wandeltour Málaga

Málaga samen met een officiële stadsgids ontdekken? Meld je dan nu aan voor deze gezellige stadswandeling. Deze exclusieve stadstour is alleen mogelijk door vooraf te reserveren.

We laten je vervolgens zo snel mogelijk weten of onze gids beschikbaar is op de gewenste datum. Daarnaast ontvang je alle informatie zoals de route naar het vertrekpunt.

Nederlandstalige gids Malaga - stadswandeling

Intiem en gezellig

Om het intiem en gezellig te houden organiseren we deze rondleiding bij voorkeur voor groepen/ families welke niet groter zijn dan 10 personen. Uiteraard is het bespreekbaar om grotere groepen rond te leiden in Málaga. In dat geval kunnen we in overleg eventueel een extra gids inzetten.

Exclusief voor je eigen gezelschap

Deze stadswandeling in eigen taal is exclusief en uniek in Málaga. De wandeling is alleen met jouw groep. We werken in dit geval niet met samengestelde groepen samen. Dat maakt deze stadstour extra persoonlijk. Wil je onderweg stoppen voor een hapje of drankje? Ook dit is mogelijk.

Reserveer nu
De meest exclusieve Nederlandstalige stadstour in Málaga

 

Stadswandeling Málaga op eigen gelegenheid?

Reisgids Malaga stadswandeling

Liever op eigen gelegenheid een stadswandeling maken? Dan is onze reisgids mét stadswandeling een goed alternatief. Deze stadswandeling (inclusief duidelijke kaart en route) is zeer compleet.

Vragen over deze stadswandeling of speciale wensen? Laat het ons weten, we helpen je graag. Informeer hier

Bekijk ook de leuke fietstour in Málaga

 

 
 

2 Reacties

 1. Vorige week hebben een stadswandeling met Ilse gemaakt. Daar hebben we enorm van genoten. Zij heeft ons leuke plaatsen laten zien en heel veel achtergrondinformatie gegeven over de prachtige stad Málaga. Een ontbijt in een aparte gelegenheid en een een speciaal wijntje waren ook onderdeel van de wandeling. Het was een groot succes. Ik zou het iedereen willen aanraden.

   
  • Beste Albert,
   Bedankt voor uw reactie. Fijn om te lezen dat u de stadswandeling in Málaga als positief heeft ervaren!
   Groeten uit Málaga en wellicht tot ziens 🙂

    

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *