Semana Santa Malaga
 

Programma en route Semana Santa Málaga 2024

Je wilt alles weten over het programma van de Semana Santa in Málaga? De broederschappen in Málaga hebben ieder een vaste dag waarop ze hun processie lopen. De dag is ieder jaar hetzelfde, maar de vertrektijden en routes kunnen per jaar verschillen.

Het programma lees je ook terug in de Semana Santa gids van Beleef Malaga. Hierin staan ook alle routes per processie, zodat je alles goed kan volgen.
Download nu gratis je Semana Santa gids 2024 >>>

 

Programma Semana Santa Malaga per dag

Ontdek per dag welke processies je kan zien in Málaga tijdens de Semana Santa. Inclusief routes en tijden.
Binnenkort kun je hieronder per dag bekijken wat er te zien is:

Semana Santa gids Malaga

Voor wie alles wil weten over Semana Santa 2024 is het e-Book over deze week een perfecte handleiding. Je kan deze gratis aanvragen. Je ontvangt de gids in je mailbox zodra het programma bekend is. Vervolgens kan je de Semana Santa gids downloaden en eventueel ook uitprinten.

Semana Santa gids Malaga

Ruim 40 pagina’s geven je alle informatie over de Semana Santa in Málaga. Waar je de processies kunt zien en hoe laat ze beginnen. Je leest ook interessante details over de broederschappen en hun processies.

Geniet van een bijzondere week in Málaga, download nu je Semana Santa gids. Een gratis special samengesteld door de makers van Beleef Málaga.

Semana Santa Malaga 2024
In 2024 zijn de Semana Santa processies in Malaga te zien van zondag 24 maart tm. zondag 31 maart (Paasdag).

Wat kun je verwachten van de Semana Santa gids?

  • bijzondere feiten over de processies
  • praktische informatie
  • plattegrond met de officiële route
  • alle aanvangstijden per processie
  • het programma per dag
  • details van alle processies en broederschappen
  • leuke dingen om te doen tijdens Semana Santa

Ontvang je Semana Santa gids 2024


Duurt het langer? Check ook even je spambox.

 

Wat mensen zeggen over de Semana Santa gids en de tours

Superleuke fietstocht!

Rated 5 out of 5
31 mei 2024

Wat een leuke fietstour! Had hem niet willen missen. Leuk groepje ook. Heel veel te weten gekomen over de stad. Leuke weetjes. Wendy is erg enthousiast en weet erg leuk te vertellen over de stad. Ben er meestal niet zo van. Vind het vaak langdradig , maar Wendy weet het zo leuk te vertellen. Goed te doen ook als je een elektrische fiets gewenf bent. Niet nodig dus. We hebben ook veel tips gekregen wat super fijn was. Bedankt Wendy voor de leuke ochtend, we hebben genoten!
See translation (English)

Ellen

Top Anne

Rated 5 out of 5
13 december 2023

Geweldige fietstocht, zeker aan te raden om meer te weten te komen van Malaga. Nederlands talige gids. Onze tour guide wist veel te vertellen over Malaga.

Thommy

Superleuke fietstour

Rated 5 out of 5
2 december 2023

Gistermiddag een superleuke fietstour gedaan. Anne liet ons heel veel mooie plekken in Malaga zien en vertelde ons tussendoor op een vlotte manier over de stad. De stop bij de oude wijnbar was ook zeer geslaagd! De malaga fietstour is een echter aanrader en Anne bedankt voor de leuke middag!

Silvia

Relaxte en informatieve tour met leuke gids

Rated 5 out of 5
10 september 2023

Vrijdag 8 september 2023 samen met mijn broer en 8 anderen op pad geweest met gids Wendy. Wat een leuk en enthousiast mens. En wat een leuke tour. Veel gezien met genoeg rustpunten. En leuke en bruikbare info gehoord en gekregen.

Gebroeders Star

Superleuk ✨

Rated 5 out of 5
9 augustus 2023

Erg leuke fietstocht gehad. Goede fietsen, een vrolijk en goed gehumeurde gids. Ze vertelde veel over de geschiedenis van Malaga. Erg leuk om meer te weten te komen tijdens een gezellige fietstocht door het verrassend leuke Malaga✨

Rianda Van de haar

Bike tour malaga Carry

Rated 4 out of 5
4 augustus 2023

We zijn langs allerlei bezienswaardigheden geweest, veel tekst en uitleg. Goede tips, lekkere churros. Zeer tevreden.

Nadine

Zeker de moeite waard!

Rated 5 out of 5
20 juni 2023

zojuist
NIEUW
Zeer leuke fietstocht gehad. Iris onze reisleidster was heel spontaan en enthousiast, ze wist overal heel veel en leuk over te vertellen. Fietsen waren ook prima. Kortom een dikke 5 sterren!

Edwin en Bianca

Super leuke fietstour, aanrader!

Rated 5 out of 5
5 juni 2023

Het was een ontzettend leuke, leerzame relaxte fietstour. Ik was als solo reiziger beland op deze website. Ik reserveerde een fiets. Vervolgens toen ik in Malaga was, de fiets tour gedaan. Het was makkelijk te regelen en de fietstour zelf was heel leuk en leerzaam. De jonge gids wist alle leuke feitjes en weetjes van de hoogtepunten te vertellen. Verder was de fietstour lekker relaxt en je had genoeg tijd om even tussendoor te rusten en foto’s te maken. Ik heb hier echt van genoten! Zeker als je nog nooit in Málaga bent geweest en niet weet waar je naar moet kijken. Het is zeer zeker een aanrader!

Rebecca

Superleuke fietstocht!

Rated 5 out of 5
20 april 2023

Wat een leuke ervaring!
We hebben genoten van Malaga op de fiets met JP, onze gids. Wat kan hij leuk vertellen!
Echt een aanrader!!

Eliette

Geweldig fijn en informatief

Rated 5 out of 5
8 april 2023

Wat fijn ook dit jaar het Semana Santa programma van jullie te ontvangen.
Vele processies komen voor ons appartement in hartje centrum voor de deur langs. Indrukwekkend en wederom een geweldige belevenis.
Dank jullie wel!

AgnesW.

 

Blij met de Semana Santa informatie? Laat het weten

 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik het programma van de Semana Santa in Malaga vinden?

Het programma van de Semana Santa in Málaga kan je vinden in de Semana Santa Special.

Wanneer zijn de mooiste processies in Malaga tijdens de Semana Santa?

Het is moeilijk te bepalen wat de mooiste processies in Málaga tijdens de Semana Santa zijn. Elke broederschap en processie heeft iets bijzonders. Op Palmzondag zie je de meeste processies. Op Witte Donderdag en Goede Vrijdag zijn de processies erg bijzonder.

Waar kun je de processies in Málaga goed zien?

Je kunt de processies in Málaga goed zien in het centrum van Málaga. De hoofdroute is: Plaza de la Contitución, calle Marques de Larios, Alameda Principal, Plaza de la Marina en de Kathedraal.