Fietsverhuur Malaga - fietsen

Home / Wat te doen in Málaga en leuke activiteiten / Fietsen in Málaga – Fietstours en fietsen huren / Bike rental Málaga – Makkelijk fietsen huren in Málaga

 

Fietsverhuur in Málaga. Ben je op zoek naar een Bike rental in Málaga waar je (stads)fietsen kunt huren? Op deze pagina lees je alles over fietsen huren in Málaga.

Fiets huren in Málaga

Fietsen in Málaga stad is een leuke manier om meer te zien van de stad. Je kunt op een fiets makkelijk buiten het centrum kijken. En dat is zeker de moeite waard! Ontdek mooie stranden en knusse visserswijken. De uitgestrekte en autovrije strandboulevard leent zich uitstekend voor een leuke fietstocht.

Ook voor kinderen is dit een leuke activiteit om te doen in Málaga. Bij de bike rental in Málaga centrum zijn kinderfietsen en zitjes voor achterop beschikbaar.

Kinderen Malaga fietsen

Onze ervaring is dat fietsen in Málaga veilig is. Naast fietspaden zijn er een aantal autovrije gebieden waar je mag fietsen.

Bike rental Málaga

  • goede fietsen met versnellingen
  • dagelijks tevreden fietsers
  • je ontdekt veel meer van Málaga
  • lekker fietsen langs de stranden
  • autovrije boulevard en fietspaden

Tip! Mooie fietsroute in Málaga

Een mooie fietsroute loopt richting de oude visserplaatsen Pedregalejo en El Palo. Je komt onderweg leuke terrasjes, heerlijke (vis) restaurants en fijne stranden tegen.

Via de haven fiets je richting de strandboulevard. Langs de zee kun je ruim 15 kilometer heerlijk vlak fietsen zonder autoverkeer, tot aan de plaats Rincon de la Victoria. 

Fietsen Malaga - fietsverhuur

Ook in westelijke richting kun je heerlijk langs het strand fietsen. De stranden aan deze kant van Málaga zijn vooral populair bij de Malagueños.

Genoeg ingrediënten om een hele of halve dag voor uit te trekken!

Fietsen huren in Málaga centrum

De fietsen staan na reservering voor je gereed in de fietswinkel. Onze bike rental vind je vlakbij het toeristenbureau in het centrum van Málaga. Bij de bevestiging ontvang je een plattegrond met het adres zodat je ons makkelijk kunt vinden.

 

Comfortabel fietsen in Malaga

Prijzen fietshuur Málaga (per fiets)

4 uur€ 7 (huur alleen ochtenduren)
1 dag€ 12 (huur tot sluitingstijd*)
2 dagen€ 20
3 dagen€ 27
4 dagen€ 34
5 dagen€ 41
6 dagen€ 48
1 week€ 55
Per extra dag€ 5

* Dagelijks geopend

  • Bij 4 uur fietshuur (halve dag) kun je de fiets tot 11.00 ophalen.
  • Bij 1 huurdag of langer kun je flexibel ophalen (vooraf reserveren) en terugbrengen tussen 10.00 tot 19.00 uur.

Het adres om gereserveerde fiets(en) op te halen: calle Vendeja 6, Málaga centrum (zie locatie)

Reserveer altijd vooraf, dan zetten wij je fiets alvast gereed.

Reserveer nu je fiets

Op een goede fiets geniet je nóg meer van Málaga

 

Goed om te weten.

Kinderzitjes aanwezig (€5,-), voor achterop en tot 20kg. Graag vermelden bij opmerkingen in reservering.

Fietsen in Málaga is populair. Reserveer daarom je fiets altijd vooraf, zodat we een fiets voor je gereed kunnen zetten.

Na reservering ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging per e-mail. Hierbij zit ook een duidelijke routebeschrijving naar onze fietswinkel in Málaga centrum.

Voor het huren van een fiets vragen we bij het afhalen van de fiets een borg. Dit kan een rijbewijs, ID-kaart, paspoort of 100 euro zijn (contant of via creditcard reservering). Uiteraard ontvang je direct bij terugkomst de borg retour.

Reserveer nu je fiets

Vragen? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Meer over fietsen in Malaga