Fietsen Malaga - Fietstour Malaga
 

Een fietstour door Málaga met een proeverij! Geniet op de fiets van het gezellige Málaga en proef onderweg op bijzondere locaties tapas en wijn uit de streek.

Een Nederlandse gids laat een aantal hoogtepunten van Málaga zien. Onderweg kun je een aantal specialiteiten uit de streek proeven.

Deze unieke fietstour gaat langs authentieke (culinaire) plaatsen die je zelf misschien niet zou vinden.

Boeken van de wijn- en tapastour is tijdelijk niet mogelijk. Op dit moment is een nieuwe wijn- en tapas tour in ontwikkeling.

De Beleef Málaga Highlight fietstour kun je nu wel boeken >>>

Tapas en wijn tour Malaga

Tijdens de tapas en wijntour kom je ondermeer langs de markthal Atarazanas, Plaza de la Merced, Picasso’s geboortehuis en het Alcazaba. Zo krijg je gelijk een goede indruk van de stad Málaga.

Onderweg stoppen we voor lekkere tapashapjes en een wijntje (of iets anders). Je ontdekt ook de overdekte markt en de oudste bodega van Málaga (indien geopend). Vanzelfsprekend is er tijd om binnen een kijkje te nemen. Hier proef je de sfeer én de smaak van Málaga!

Vis in Malaga

Dagelijks Málaga tapas en wijn fietstour

  • 11.00 uur
  • 15.00 uur (niet op zondag)
  • (andere tijden op aanvraag eventueel mogelijk)

Vertrekpunt fietstour Málaga

De gids ontvangt je 10 minuten voor aanvang bij de fietswinkel (altijd met reservering). De fietswinkel is het vertrekpunt en ligt in Málaga centrum, vlakbij het toeristenbureau. Het adres is Plaza Poeta Alfonso Canales 4.

Na je reservering ontvang je altijd een bevestiging. Hierin staat duidelijk de route/ adres naar het vertrekpunt aangegeven.

Prijzen tapas en wijn fietstour Málaga

  • volwassenen € 37,50
  • kinderen tm. 16 jaar € 30,-
  • meerprijs e-bike €15,-

Prijzen inclusief een typische zoete Málaga wijn of tinto de verano of bier/ fris + 2 keer tapas of de typische gegrilde sardines + fiets + flesje water

 

Reserveren fietstour

Voorkom teleurstellingen en reserveer deze populaire tapas tour in Málaga op tijd. Deelname is alleen mogelijk met een reservering vooraf.

Wil je zeker zijn van beschikbaarheid? Reserveer nu je fiets

  • een Nederlands sprekende gids
  • snel een bevestiging per email met alle benodigde informatie
  • betalen doe je pas ter plaatse, reserveren en annuleren is gratis

Reserveer op tijd, want vol = vol. Per tour houden we een maximaal aantal deelnemers aan.

Reserveer direct

Vragen over deze fietstour? Laat het ons weten, we helpen graag. Informeer hier

Wil je als groep een privé rondleiding? Voor privé tours is een supplement van toepassing van €150,-. Hierbij heb een gids exclusief beschikbaar voor jouw groep.

 

Meer over fietsen in Malaga