Home / Málaga Street Art Tour – met Nederlandstalige gids!

 

Natuurlijk bezoek je in Málaga de bekende hoogtepunten en musea, maar de stad heeft ook buiten de gebaande paden iets bijzonders te bieden. Wie net even verder wil kijken zal ontdekken dat je in Málaga voor kunst niet persé naar een museum hoeft. Málaga heeft inmiddels een rijke collectie aan straatkunst die zich steeds verder ontwikkelt.

Benieuwd? Ga mee met de Málaga Street Art tour!

Dit is een exclusieve rondleiding van 3 uur met een eigen privé gids. Uitermate geschikt voor groepen.

Unieke street art tour in Málaga

Malaga tips - Soho Malaga

De street art tour door Málaga is uniek. Het is de enige rondleiding die deze kant van de stad laat zien. En dan ook nog helemaal in het Nederlands. Een rondleiding die voor iedereen geschikt is. Je kunt kinderen zeker meenemen tijdens deze ‘hippe’ tour, het blijken vaak de meest enthousiaste deelnemers.

  • een andere kant van Málaga, ook leuk als je de stad al eens hebt bezocht
  • ideaal voor gezinnen met kinderen die geen cultuurwandeling willen
  • goede rondleiding bij je eerste bezoek aan de stad, zonder teveel geschiedenis
  • geweldig voor liefhebbers van straatkunst

Rondleiding door Málaga langs opvallende straatkunst

De route van deze rondleiding brengt je op verschillende plaatsen in Málaga centrum. De street art tour begint bij het Romeins theater. Vanaf hier komen we langs het geboortehuis van Picasso en zijn beeld. Niet ver van zijn huis is veel graffiti te zien in de kleurrijke buurt Lagunillas.

street art tour malaga - reisgids Malaga

Via bekende en minder bekende straten gaat het dwars door Málaga naar de wijk Soho Málaga. Onderweg zie je ondermeer de kathedraal, Plaza de la Constitucíon en winkelstraat Larios. Je ziet dus zeker mooie bezienswaardigheden, maar de focus ligt tijdens deze rondleiding op de straatkunst.

Street art Malaga - reisgids

In de wijk Soho zie je weer hele andere kunst op de muren van de gebouwen. Een duidelijk verschil met wat je eerder hebt gezien tijdens deze tour.

Wat krijg je ondermeer te horen tijdens de Málaga street art tour

  • ontstaansgeschiedenis graffitti en streetart
  • verschil tussen tussen straatkunsten in Málaga
  • focus (anders dan bij standaard stadtour) niet op de geschiedenis, gastronomie en cultuur, maar echt op de straatkunst

Prijzen en informatie tour

  • 8 – 10 personen €18,- per persoon
  • 11 – 15 personen € 14,- per persoon

Minder dan 8 personen? Wanneer je bereid bent voor het minimum aantal personen te betalen, kun je deze tour ook voor minder personen boeken.

Persoonlijke tour, exclusief voor je eigen groep en met een erkende officiële Nederlandstalige gids.

Reserveren Nederlandstalige Málaga Street Art Tour

De Málaga Street Art tour is geheel Nederlandstalig. Het onderwerp van deze tour is uniek in Málaga. Je gaat op pad met een officiële gids, de enige Nederlandstalige gids op dit moment in Málaga.

De tour start in het historisch centrum van Málaga centrum (Teatro Romano). We vermelden dit ook altijd duidelijk in de bevestiging (met kaartje van de locatie en een mobiel nummer van de gids).

Boek nu

Een exclusieve tour in Málaga in je eigen taal!