Spaanse cursus Malaga ervaring
 

Spaans leren in Málaga

Combineer je bezoek aan Málaga met het leren van de Spaanse taal. Bij  taalschool Onspain uit Málaga zowel (school) groepen als individuen Spaans leren. Behalve de taal leer je veel over de bezienswaardigheden in Málaga en in Andalusië. De docenten komen allemaal uit deze regio en combineren de Spaanse lessen met wetenswaardigheden en gebruiken uit de Andalusische cultuur.

Je kunt bij Onspain per hele week (5 lesdagen) Spaans leren op ieder gewenst niveau. De school is klein van opzet en de groepen zijn niet te groot. Hierdoor is er veel persoonlijke aandacht voor de student. De schoolgroepen bestaan meestal uit jonge studenten die tijdens een werkweek in Andalusië in dagdelen hun Spaans bijspijkeren. De overige mensen die naar de school van Onspain komen hebben verschillende leeftijden en komen uit allerlei landen. De voertaal is altijd Spaans. Er wordt enkel onderscheid gemaakt op basis van niveau, zodat je altijd in een groep zit met ongeveer dezelfde kennis van de taal.

 

Spaans leren en verblijven bij een Spaanse gastfamilie

Een accommodatie in Málaga is goed op eigen gelegenheid te regelen. Je bent bij Onspain vrij om je eigen hotel, hostel of appartement te boeken. Het is natuurlijk ook mogelijk om via Onspain een accommodatie te regelen gedurende je taalcursus. In dat geval zorgt Onspain voor een gastgezin vlakbij het schoolgebouw in Pedregalejo. De gastgezinnen zijn kritisch geselecteerd door de opleiding. Het voordeel van een gastgezin is dat je veel van de cultuur meekrijgt en je kunt continue in het Spaans communiceren.

Gedurende de opleiding is het mogelijk om deel te nemen aan activiteiten, maar er is ook altijd de vrijheid om op eigen gelegenheid de stad of Andalusië te ontdekken.

Handige informatie:
Adres: Calle Pintor Martinez Cubells 12, 29017 Málaga
Website: OnSpain