Filmfestival Malaga

Home / Evenementen Málaga – wat en wanneer? / Filmfestival Malaga 2024 – Spaans Filmfestival

 

Het Filmfestival in Málaga wordt ieder jaar druk bezocht. Niet alleen door liefhebbers van de Spaanse- en de Latijns Amerikaanse film, maar ook door nationale- en internationale pers. Veel bekende regisseurs, acteurs en producenten verblijven tijdens het filmfestival in Málaga. De kans is aanwezig dat je  een aantal bekendheden spot in Málaga!

Filmfestival Málaga 2024

Het filmfestival van Málaga zal in 2024 plaatsvinden van 1 tot 10 maart 2024

Roddelpers en mode journalisten duiken in grote getale op langs de rode loper van het filmfestival. Bij de luxe hotels in Málaga is het dagelijks een komen en gaan van (Spaanse) bekendheden. De veelal jonge fans staan vaak hele dagen te wachten voor het hotel van hun favoriete ster. Ze hopen hier een glimp op te vangen van hun idool en proberen vervolgens een handtekening te bemachtigen.

 

Filmfestival Málaga bol van activiteiten

Er zijn tal van activiteiten in Málaga rondom het filmfestival. Een deel van de activiteiten, zoals premières en prijsuitreikingen, zijn op uitnodiging. Daarnaast zijn er veel Spaanstalige films en documentaires in allerlei genres voor het publiek te zien.

Een aantal voorstellingen kun je gratis of tegen gereduceerde prijs bezoeken. Er zijn ook voorstellingen die je alleen op basis van reservering kunt bezoeken.

Behalve films zijn er ook workshops, optredens met filmmuziek en andere filmgerelateerde activiteiten.

Filmfestival Malaga - reisgids Malaga vakantie

Voor liefhebbers van de Spaanse- of Latijns Amerikaanse film is dit de uitgelezen kans om een aantal films te bekijken. De films zijn ondermeer te zien in Teatro Cervantes
, Teatro Echegaray en Cine Albéniz.
Een leuke oefening wanneer graag Spaans wilt leren!

Meer over het Filmfestival in Málaga (Spaans)