Malaga mountainbike fietstocht

Home / Wat te doen in Málaga? Leuke activiteiten en excursies in Malaga / Fietsen in Málaga – Fietstours en fietsen huren / Malaga Mountain Bike Tour – MTB Fietstocht Montes de Malaga, Andalusië

 

Malaga Mountainbike Tour – Zin in een sportieve activiteit tijdens je vakantie Málaga? En hou je wel van een uitdaging? Ontdek op een MTB de schitterende natuur rondom Málaga. Geniet van een prachtige fietstocht door de Montes de Málaga. Onze gids wijst je de weg, dus je hoeft niet te zoeken.

 

Malaga e-Mountainbike Tour

Een fietstocht op een e-Mountainbike geeft je de mogelijkheid om bergen en onverharde paden te bedwingen. Vanuit Málaga centrum fiets je naar het mooie natuurgebied van de Montes de Málaga in.

Je hoeft niet te denken aan de route, want die heeft de gids al voor je uitgestippeld.

mountainbike malaga route

Details fietsroute Mountainbike Tour

 • Duur: ongeveer 3 uur
 • Afstand: 25 km.
 • Hoogteverschil: 500 mtr.
 • Wanneer: dagelijks
 • Prijs: €60,- per persoon incl. e-Mountainbike

Reserveer nu
– Reserveer op tijd je mountainbike –
Per fietstocht een beperkt aantal deelnemers

 

Route mountainbike fietstocht Montes de Málaga

De route van de e-Mountainbike fietstocht is veelzijdig en uitdagend. Vanuit de stad fietsen we richting de Botanische tuinen van de Málaga. Een bijzondere overgang van de bruisende stad naar het rustige natuurgebied.

Na een klim van 7 kilometer sta je op een hoogte van ongeveer 500 meter. Na het bereiken van de voormalige weg van Malaga naar Madrid is het tijd voor een pauze met koffie en een tapashapje. Deze locatie in de Montes de Málaga geeft een geweldig uitzicht over de stad Málaga.

De fietstroute heeft hierna 2 opties. Een snelle afdaling via een asfaltweg (snel). Of nog één kilometer verder klimmen over een fantastische en uitdagende beklimming (off-road). Durf jij de uitdaging aan?

 

Bedwing op een e-MTB met gemak de bergen van Málaga

De e-Mountainbikes zijn voorzien van een krachtige Bosch accu/ motor. Bepaal zelf hoeveel ondersteuning je wilt. Uitdagend én sportief. Tegelijkertijd geniet je van een unieke fietsroute in de omgeving van Málaga stad.

 

Hoogtepunten e-Mountainbike Tour Malaga

Mountainbike Malaga Andalusie

Een aantal van de hoogtepunten op deze fietsroute:

 • het voetbalstadion van Malaga FC
 • de Botanische Tuin van Málaga
 • stuwmeer El Limonero
 • natuurpark Montes de Malaga
 • geweldig uitzicht Malaga stad
 • de wijk Conde de Ureña
 • optioneel: de afdaling over de weg

 

Vertrektijden mountainbike fietstocht

De e-Mountainbiketour is dagelijks mogelijk op basis van reservering vooraf. Op deze manier kunnen wij je mountainbike vooraf afstellen en gereed zetten. Je gaat met gids op pad die Engels spreekt.

Vertrektijden (dagelijks)

– 9.00 uur (maart tot oktober)
– 10.00 uur (november – februari)

Duur fietstour: ongeveer 3 uur

Wil je liever een andere tijd vertrekken? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Bovenstaande tijden raden wij aan in verband met de aangename temperatuur in de ochtend. 

Reserveer nu

 

Meer over fietsen in Malaga