Malaga taxi

 

 

Taxi Málaga

Een taxi vinden in Málaga is niet zo moeilijk. Alleen in het centrum zijn er al ruim 20 officiële standplaatsen voor taxi’s. Deze plaatsen zijn duidelijk aangeven en hier staan alleen chauffeurs die werken volgen een gereguleerd systeem. Wanneer je bij één van deze punten opstapt weet je zeker dat de prijzen en de chauffeur betrouwbaar zijn. Voor het treinstation van Málaga staan de wagens voor de hoofdingang van het station opgesteld. De standplaats op het vliegveld van Málaga kun je vinden bij de uitgang van terminal 3.

 

Taxitarief Málaga

In het centrum van Málaga zou een taxirit niet meer dan € 6,- moeten kosten. Een taxirit naar het het vliegveld van Málaga kost ongeveer € 25,-. Tijdens werkdagen tussen 22.00 uur en 6.00 uur, het weekend en op feestdagen wordt er een toeslag op de ritprijs berekend. Deze toeslagen worden ook aangeven op een bord bij de standplaats.

 

Taxibedrijven Málaga

Er zijn een aantal taxibedrijven die vanaf de standplaatsen rijden. De wagens zijn wit en herkenbaar aan een blauwe baan en het wapen van de gemeente Málaga op de zijkant.

Unitaxi
Tel.: (+34) 952 333 333

Taxi Municipal Institute
Tel.: (+34) 952 122 040

Taxi-Unión
Tel.: (+34) 952 040 804

Vraag altijd bij het instappen voor de zekerheid aan de taxichauffeur naar het tarief, dit voorkomt eventuele verassingen. Het is ook mogelijk om een taxi in Málaga te nemen naar plaatsen langs de Costa del Sol en plaatsen in het binnenland van Andalusië. Wanneer je meer tijd hebt is de bus in Málaga een goed alternatief. De prijs voor een kaartje is een stuk voordeliger dan het taxivervoer in de stad.

 

Taxi-app

Er is een taxi-app in Málaga beschikbaar voor je smartphone. Je kunt hiermee heel simpel zelf een taxi bestellen in Málaga. De app is Engelstalig en heel duidelijk. Zonder de Spaanse taal te beheersen kun je toch zelf een taxi oproepen.

 

 
 
 
 
 
< Menu
Zoeken
error: Content is protected !!