e-bike malaga tour
 

Elektrische fiets huren in Málaga

Wil je een e-bike huren in Malaga? Dat is mogelijk. Je kan in Malaga goede elektrische fietsen huren. Malaga op een e-bike geeft je volop mogelijkheden om op een comfortabele manier veel van de stad te zien.

Ontdek Malaga op een e-bike

De stad Málaga – en dan vooral de uitgestrekte boulevard- leent zich uitstekend om lekker te fietsen. Ben je thuis een elektrische fiets gewend? Hetzelfde gemak kun je ook in Málaga ervaren. Met een e-bike kom je op elke gewenste plek in Málaga. Zonder veel moeite kun je zelfs naar het hoogste punt in Málaga centrum fietsen.

In de video hieronder krijg je een goede indruk


Deze huurfietsen beschikken over een krachtige accu waardoor je veel mogelijkheden hebt. En heb je even geen ondersteuning nodig? Dan kun je de elektrische fiets ook als normale fiets gebruiken. Een kwestie van de ‘motor’ aan of uit zetten.

E-bike Fietsverhuur Malaga

  • dagelijks tevreden fietsers
  • op de fiets zie je meer van Málaga
  • aangename fietsroutes langs de stranden
  • autovrije boulevard en fietspaden
  • op de e-bikes past achterop een kinderzitje

Reserveer direct

Huurprijzen

Fietsen in Málaga met een e-bike, comfortabel!

e bike huren Malaga

De e-bikes via Beleef Malaga zijn degelijke elektrische fietsen van de Duitse merken Kalkhoff en Hercules. Voorzien van 8 normale versnellingen en 4 standen voor als je ondersteuning wilt. Zo kun je altijd comfortabel genieten van het fietsen in Málaga.

Op pad met een sterke E-bike accu 

De elektrische fietsen zijn voorzien van een 400W Bosch accu. Afhankelijk van het gebruik en de omstandigheden kun je hier 50 – 90 kilometer mee afleggen.

Handige accesoires

Wil je de E-bike langer dan één dag huren? Dan krijg je de oplader mee. De fietsen zijn voorzien van een vast slot en je krijgt een extra vouwslot mee. Zo kun je de fiets altijd veilig aan een vast object stallen.

 

Fietsroutes voor elektrische fietsen in Málaga

De meest populaire fietsroute in Málaga is toch wel de route richting de plaats Rincon de la Victoria. Deze fietsroute in oostelijke richting is heen en terug ongeveer 30 kilometer. Je fietst volledig langs de kust en passeert ondermeer de visserswijken Pedregalejo en El Palo.

In westelijke richting kun je eveneens heerlijk langs de stranden fietsen. Vervolgens kun je een deel van het natuurgebied aan deze kant van de stad bezoeken.

In noordelijke richting is het leuk om naar de Botanische tuin te gaan. Of zelfs verder het achterland in door natuurgebied Montes de Málaga.

Gibralfaro berg

Midden in Málaga centrum ligt de Gibralfaroberg. Deze kun je opwandelen via het drukke toeristische pad, maar je kunt ook via de route aan de noordkant de berg op fietsen. Deze kant is veel rustiger, schaduwrijk en heeft ook nog eens een mooi uitzicht. In onze reisgids staat de route aangegeven op de kaart.

Wil je met een gids op pad? Dat kan met de e bike tour Málaga

 

Fietsenverhuur in Málaga centrum

Wil je een elektrische fiets huren in Málaga? In verhouding zijn er minder E-bikes dan normale stadsfietsen in Málaga beschikbaar. Daarom vragen we om altijd vooraf te reserveren. Je fiets staat dan gegarandeerd voor je gereed in de fietswinkel.

De e bike rental in Málaga ligt zeer centraal, vlakbij Plaza de la Marina en het toeristenbureau. Het adres is: Plaza Poeta Alfonso Canales 4.

Na je reservering ontvang je altijd een bevestiging met de route en de benodigde informatie.

Prijzen E-bike verhuur Málaga

½ dag€ 25 (huur alleen tijdens ochtenduren)
1 dag€ 35 (huur tot sluitingstijd*)
2 dagen€ 60
3 dagen€ 85
4 dagen€ 110
5 dagen€ 135
6 dagen€ 160
1 week€ 180
Per extra dag€ 20

* onze e bike rental in Málaga is dagelijks open van 10.00 tot 19.00 uur.

Je kunt volledig in het Nederlands reserveren en ook ter plaatse zijn Nederlandstalige medewerkers aanwezig. Ze geven je graag tips en adviezen. Het adres is Plaza Poeta Alfonso Canales 4. Alleen bij reservering vooraf.

Reserveer bij voorkeur tot uiterlijk 24 uur vooraf om teleurstellingen te voorkomen.

Let op!
In de maanden april, mei, september en oktober kun je e-bikes maximaal 1 dag huren. Wil tijdens deze maanden toch langer dan een dag huren? Dan kan dit alleen door de dagprijs af te rekenen (per dag €35,-)

 

Reserveer nu je fiets

 

Goed om te weten

Kinderzitjes aanwezig (€5,-), voor achterop en tot 20kg. Graag vermelden bij opmerkingen in reservering.

Veel mensen huren een fiets of ebike in Málaga. Reserveer daarom altijd vooraf, zodat we een fiets voor je gereed kunnen zetten. Dit voorkomt teleurstellingen.

Na reservering ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging per e-mail. Hierbij zit ook een duidelijke routebeschrijving en een kaart naar onze fietswinkel in Málaga centrum.

Voor het huren van een fiets vragen we bij het afhalen van de fiets een borg. Dit kan een rijbewijs, ID-kaart, paspoort of 300 euro zijn (ter plaatse contant of via creditcard). Uiteraard ontvang je direct bij terugkomst de borg retour.

Reserveer nu je fiets

Vragen? Informeer gerust naar de mogelijkheden.