Elektrische fiets Malaga huren – Huur hier je E-bike
 

Benieuwd of je een elektrische fiets kunt huren in Málaga? Het antwoord hierop is ja. In Málaga stad kun je goede E-bikes huren.

Elektrische fiets huren in Málaga?

De stad Málaga – en dan vooral de uitgestrekte boulevard- leent zich uitstekend om lekker te fietsen. Ben je thuis een elektrische fiets gewend? Hetzelfde gemak kun je ook in Málaga ervaren. Met een E-bike kom je op elke gewenste plek in Málaga komen.

Behalve de stad en de kust kun je er ook voor kiezen om door de Montes de Málaga te fietsen. Deze huurfietsen zijn van uitstekende kwaliteit en beschikken over een krachtige accu.

Fietsenverhuur en E-bikes Málaga

  • dagelijks tevreden fietsers
  • op de fiets zie je meer van Málaga
  • aangename fietsroutes langs de stranden
  • autovrije boulevard en fietspaden

Comfortabel met een E-bike op weg in Málaga

Je kunt er vanuit gaan dat je op pad gaat met een degelijke elektrische fiets. De fietsen zijn voorzien van 8 versnellingen en hebben 3 standen om zo comfortabel mogelijk van Málag te kunnen genieten.

De accu (522W Bosch) is bij vertrek uiteraard volledig opgeladen. Huur je de E-bike langer dan één dag, dan ontvang je een extra accu en oplader. Zo weet je zeker dat je altijd optimaal kunt fietsen.

 

Fietsroutes voor elektrische fietsen in Málaga

De meest populaire fietsroute in Málaga is toch wel de route richting de plaats Rincon de la Victoria. Deze fietsroute in oostelijke richting is heen en terug ongeveer 30 kilometer. Je fietst volledig langs de kust en passeert ondermeer de visserswijken Pedregalejo en El Palo.

In westelijke richting kun je eveneens heerlijk langs de stranden fietsen. Vervolgens kun je een deel van het natuurgebied aan deze kant van de stad bezoeken.

In noordelijke richting is het leuk om naar de Botanische tuin te gaan. Of zelfs verder het achterland in door natuurgebied Montes de Málaga.

Gibralfaro berg

Midden in Málaga centrum ligt de Gibralfaroberg. Deze kun je opwandelen via het drukke toeristische pad, maar je kunt ook via de route aan de noordkant de berg op fietsen. Deze kant is veel rustiger, schaduwrijk en heeft ook nog eens een mooi uitzicht. In onze reisgids staat de route aangegeven op de kaart.

 

Fietsenverhuur in Málaga centrum

Wil je een elektrische fiets huren in Málaga? In verhouding zijn er minder E-bikes dan normale stadsfietsen in Málaga beschikbaar. Daarom raden we je aan om vooraf te reserveren. Je fiets staat dan na reservering voor je gereed in de fietswinkel.

Onze bike rental Málaga ligt zeer centraal, vlakbij het toeristenbureau in het centrum van Málaga (locatie)

Elektrische fiets Malaga huren

Prijzen E-bike verhuur Málaga

½ dag€ 20 (huur alleen tijdens ochtenduren)
1 dag€ 30 (huur tot sluitingstijd*)
2 dagen€ 50
3 dagen€ 65
4 dagen€ 80
5 dagen€ 95
6 dagen€ 110
1 week€ 125
Per extra dag€ 15

* onze bike rental in Málaga is dagelijks open van 10.00 tot 19.00 uur.

Je kunt volledig in het Nederlands reserveren en ook ter plaatse zijn Nederlandstalige medewerkers aanwezig. Ze geven je graag tips en adviezen.

Reserveer bij voorkeur tot uiterlijk 24 uur vooraf om teleurstellingen te voorkomen.

 

Reserveer nu je fiets

 

Goed om te weten

Kinderzitjes aanwezig (€5,-), voor achterop en tot 20kg. Graag vermelden bij opmerkingen in reservering.

Veel mensen huren een fiets in Málaga. Reserveer daarom altijd vooraf, zodat we een fiets voor je gereed kunnen zetten.

Na reservering ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging per e-mail. Hierbij zit ook een duidelijke routebeschrijving met kaart naar onze fietswinkel in Málaga centrum.

Voor het huren van een fiets vragen we bij het afhalen van de fiets een borg. Dit kan een rijbewijs, ID-kaart, paspoort of 100 euro zijn (contant of via creditcard reservering). Uiteraard ontvang je direct bij terugkomst de borg retour.

Reserveer nu je fiets

Vragen? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 

 

 
 
 
 
 
error: Content is protected !!