Romantisch overnachten in Malaga - reisgids Malaga

Home / De 10 beste hotels in Málaga centrum – Overnachten Málaga / Romantisch overnachten in Málaga – De meest romantische hotels

 

Waar kun je romantisch overnachten in Málaga?

Wil je met je geliefde romantisch overnachten in Málaga? We hebben een selectie gemaakt uit een aantal bijzondere en romantische hotels in Málaga en omgeving. Mooie hotels voor een romantische stedentrip naar Málaga.

Hotel Villa Guadalupe ★★★

Romantisch overnachten in Málaga - hotel

In een woonwijk buiten het centrum van Málaga ligt dit sfeervolle hotel. Het is er heerlijk rustig en het uitzicht is geweldig. Het hotel ligt op een heuvel, zonder auto moet je rekening houden met de klim er naartoe. Er is gratis parkeergelegenheid aanwezig.
Bij het hotel ligt het goed aangeschreven restaurant Amador. Je kunt hier romantisch dineren voor een betaalbare prijs en geweldig uitzicht over de stad.

Prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid: Villa Guadalupe

 

Parador de Málaga Gibralfaro ★★★★

Romantisch overnachten in Málaga - hotel

Op de top van de Gibralfaro berg, naast het kasteel, ligt dit hotel. Je kunt hier genieten van een prachtig uitzicht over stad en zee. Lopend vanuit het centrum naar het hotel is wel een klim waar je rekening mee moet houden. Er is gratis parkeergelegenheid bij het hotel aanwezig.

Prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid: Parador Gibralfaro

 

Gran Hotel Miramar ★★★★★

Beste hotels Malaga centrum

Hotel Miramar is misschien wel het mooiste gebouw van Málaga. In 2017 is het hotel na een flinke renovatie opnieuw geopend. Alles ziet er tot in de puntjes verzorgd uit. Een overnachting in de hotel is een echte beleving.
Ontbijten op het dakterras met uitzicht op zee, maakt het helemaal af.

Prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid: Hotel Miramar

 

Castillo de Santa Catalina ★★★★

Romantisch overnachten in Málaga - hotel

Verblijven in dit kasteel is de ultieme romantische beleving. Dit monumentale pand uit 1932 is prachtig en ook de tuinen om het kasteel liggen er mooi bij. Het hotel ligt op een heuvel waardoor je een geweldig uitzicht hebt over de stad.
Het kasteel ligt iets verder van het centrum, maar op 10 minuten lopen van het strand. Er is gratis parkeergelegenheid bij het hotel aanwezig.

Prijzen, reviews, actuele informatie en beschikbaarheid: Santa Catalina

 

Appartementen met een romantisch tintje

Een eigen appartement voor twee met bijvoorbeeld een jacuzzi op het balkon is natuurlijk ook behoorlijk romantisch. We hebben een mooi aanbod met verschillende appartementen in Málaga centrum. Hier zitten zeker accomodaties bij waar je je geliefde mee kunt verrassen.