Home / Privacy

 

Goed om te weten

Beleef Málaga doet geen gekke dingen met jouw gegevens. Wij hechten erg aan onze eigen privacy en gaan zo ook om met jouw privacy.

De verwerking van de gegevens gebeurt in overeenstemming met de AVG (Algemene Verordening Gegevensverwerking).

Voor een goede werking van de website maken we gebruik van een aantal diensten en plugins van derden. De informatie in deze verklaring betreft grotendeels diensten waar Beleef Málaga gebruik van maakt en wat zij mogelijk met de verworven informatie doen.

Deze pagina is voor het laatst aangepast op: 22 mei 2018

Cookies

Om te zorgen voor een goede werking van onze website worden cookies gebruikt.
We leggen we je graag uit wat cookies zijn en welke cookies we gebruiken. In onderstaande verklaring geven we ook aan waar deze cookies voor dienen.

Wat zijn cookies?

Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

Google Analytics

Wij willen graag weten hoe bezoekers onze website gebruiken. Om hier inzicht in te krijgen en om de website te optimaliseren gebruiken we Google Analytics. Via deze website worden er cookies geplaatst van Google. Google analyseert deze gegevens voor ons. De informatie van Google is zodanig geanonimiseerd, dat wij bezoekers niet persoonlijk kunnen herleiden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.Google is een Amerikaans bedrijf. De verzamelde informatie wordt op Amerikaanse servers opgeslagen. Google conformeert zich aan de EU-US Privacy Shield principes.

Adverteerders
Met jouw toestemming plaatsen onze adverteerders ‘tracking cookies’ op jouw apparatuur. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s je bezoekt uit hun netwerk, om zo een profiel op te bouwen van jouw online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van jouw bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen.

Dit profiel wordt niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor je zijn. Via onderstaandeOnderstaande adverteerders plaatsen cookies op onze website. Lees de privacy verklaringen van deze adverteerders (zie links) om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

Google Adsense
Daisycon
Booking.com
Tiqets.com

Social media buttons

We willen het je graag makkelijk maken om interessante berichten op onze website te delen. Dit kan doormiddel van een aantal social media buttons. De meeste social media kanalen werken met cookies en houden zich aan de EU-US Privacy Shield.

Van onderstaande social media kanalen gebruiken wij buttons. Lees de privacy verklaringen van deze social media kanalen (zie links) om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.
Facebook
Twitter
Instagram
Pinterest
Google+

Nieuwsbrief

Voor onze nieuwsbrief maken wij gebruik van MailChimp. MailChimp conformeert zich aan de EU-US Privacy Shield principes. Lees de privacy verklaring om te weten wat zij met de verzamelde informatie doen.

MailChimp

Uitschakelen en verwijderen

Wil je cookies uitschakelen of helemaal verwijderen? Dit doe je via de instellingen van je browser. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Privacy

Je kunt de website van Beleef Málaga anoniem bezoeken. Wij verzamelen geen persoonlijke gegevens, tenzij je deze zelf bewust aan ons hebt verstrekt.

Wanneer je een contact-,reserverings- of een boekingsformulier hebt ingevuld, dan slaan we je e-mailadres met je naam en andere contactgegevens op. Ook wanneer je jezelf hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief slaan we je e-mailadres op.

Verzamelde informatie

Zoals hierboven aangegeven gebruikt Beleef Málaga Google Analytics om een analyse te maken hoe bezoekers op onze website komen. Wij krijgen in deze informatie geen persoonsgegevens of ip adressen te zien.

Doel

Gegevens die wij verzamelen gebruiken we alleen voor het doel waarvoor ze door jouw zijn verstrekt. Beleef Málaga verwerkt bijvoorbeeld je persoonsgegevens wanneer je:

  • jezelf aanmeldt voor onze nieuwsbrief;
  • een download van één van onze specials hebt aangevraagd;
  • een contactformulier op onze website hebt ingevuld;
  • een email naar ons hebt verstuurd;
  • een bericht stuurt via WhatsApp;
  • een reserverings- of boekingsverzoek hebt gedaan.

Je ontvangt alleen een nieuwsbrief wanneer jij jezelf hiervoor hebt ingeschreven. Op het moment dat jij je uitschrijft ontvang je geen nieuwsbrieven meer en worden deze gegevens verwijderd uit de database.

Met uitzondering van boekingen en reserveringen, worden persoonsgegevens niet openbaar gemaakt of aan derden verstrekt. Behalve wanneer ze zijn opgeslagen op servers, waarvoor wij diensten van derden afnemen. Met deze partijen hebben wij verwerkersovereenkomsten gesloten om je gegevens zo goed mogelijk te beschermen.

Wij verstrekken gegevens alleen aan partijen om een boekings- of reserveringsverzoek van jouw te kunnen bevestigen. Indien je zelf een telefoonnummer hebt ingevuld kan er contact worden opgenomen. Alleen om zaken met betrekking tot je boeking af te stemmen. Met deze partijen hebben wij zoveel mogelijk verwerkersovereenkomsten gesloten om je gegevens zo goed mogelijk te beschermen.

Zonder persoonsgegevens kunnen wij je reserverings- of boekingsverzoek niet afhandelen.

Inzagerecht

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Wij verwerken geen persoonsgegevens aan de hand van geplaatste cookies. Op het gebruik van cookies door social media kanalen hebben wij geen invloed. Aan de gegevens van Google Analytics kunnen wij niet zien om welke persoon het gaat.

Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen.

We willen je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Beleef Málaga (geregistreerd als handelsnaam onder Gworks)
K.v.k. 20162308
Tel: +31 655732024
contact

 
 
 
 
 
< Menu
Zoeken
error: Content is protected !!