Noche en Blanco Malaga

Home / Evenementen Málaga – wat en wanneer? / La Noche en Blanco Málaga 2022 – Beleef de gezellige cultuurnacht

 

La Noche en Blanco is inmiddels een vaste waarde op de cultuuragenda van Málaga. Een nacht (van zaterdag op zondag) vol cultuur en amusement in het historisch centrum van Málaga.

Tijdens de late avond en het begin van de nacht zijn veel museums en monumenten in Málaga gratis te bezoeken. Bekende museums zoals het Picasso museum, het Carmen Thyssen museum en Museo Revello de Toro doen mee aan deze cultuurnacht. Ook het Alcazaba is geopend, een sprookje om in de avond te bezoeken!

Wanneer is La Noche en Blanco Malaga in 2022?
Op dit moment is nog niet bekend wanneer La Noche en Blanco zal plaatsvinden. De laatste jaren was dit op de eerste of tweede zaterdag van mei

La Noche en Blanco Málaga - De cultuurnacht in Málaga

Voorstellingen op straat tijdens La Noche en Blanco Málaga

In de straten van Málaga is er tijdens de cultuurnacht van alles te beleven. Je kunt van voorstelling naar voor voorstelling lopen. Er is een leuke afwisseling van allerlei muziekstijlen. Van een hip bandje op een straathoek tot een pianist voor de kathedraal.

Op verschillende locaties is er straattheater en zijn er tal van activiteiten voor jong en oud. Kunstenaars tonen hun artistieke werk op straat of maken ter plaatste nieuwe kunst.

De Malagueños zijn dol op deze nacht. Er wordt veel gedanst en gezongen op straat, iedereen doet gezellig mee. Ondanks dat alles zich afpeelt in de late avond en nacht, gaan de kinderen natuurlijk gewoon mee.

Wil je tijdens deze nacht een museum bezoeken, dan moet je er op tijd bij zijn. De gratis toegang veroorzaakt vaak lange rijen ontstaan.

Kortom en sfeervolle nacht met met veel dans, muziek, literatuur en kunst in een lekker ongedwongen sfeertje.

Zodra bekend kun je hier het programma van de cultuurnacht in Málaga vinden.

Volg Beleef Malaga op Facebook en blijf op de hoogte.

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *