Home / Wie zijn de makers van Beleef Málaga?

 

Beleef Málaga - Vakantie Malaga

Leuk dat je onze website bezoekt! Wij zijn Gerard en Jacqueline, liefhebbers van Spanje, Andalusië en natuurlijk de stad Málaga! De stad waar we altijd veel plezier aan beleven.

Na vele vakanties in Andalusië, de voorliefde voor Spanje en de zon zijn we het Spaanse ritme in Málaga echt gaan waarderen. De ligging aan de kust en de mooie historische stad geven ons veel inspiratie die we graag delen met bezoekers van deze stad.

De stad heeft een eigen karakter en de Málagueños zijn super vriendelijk. Ze hebben ons echt veroverd en we weten vrijwel zeker dat ook jij Málaga zal gaan waarderen. We helpen je graag om het beste uit je bezoek te halen.

Beleef deze geweldige stad!

Vanuit het historisch centrum van Málaga hebben we ons tijdelijk mogen onderdompelen in het dagelijks leven van Málaga. Een fantastische ervaring! Vanuit hier is ons enthousiasme over Málaga alleen maar groter geworden. Sinds 2011 zijn we onze ervaringen en tips blijven delen op BeleefMálaga.nl

Als liefhebber van fotografie heeft Gerard vele foto’s van de stad gemaakt. Op deze foto’s kwamen reacties en steeds vaker vragen over de stad. Zo is het idee ontstaan om de foto’s in combinatie met eigen ervaringen én informatie van bevriende Malagueños over Málaga te delen.

Op onze website lees je niet alleen over de bekende bezienswaardigheden in Málaga. We proberen ook de verborgen parels met je te delen.

Onze persoonlijke reisgids voor de stad Málaga

Sinds mei 2016 bieden we ook een reisgids voor de stad Málagaaan. Deze gids is op een eigentijdse manier samengesteld. Met inside tips en inclusief een handige stadskaart van Málaga waarop je alle hotspots makkelijk kan terugvinden.

We hopen dat we je enthousiast kunnen maken om Málaga te bezoeken. De stad is een bezoek meer dan waard. Kortom: Beleef Málaga!

Groetjes Gerard & Jacqueline

Reisgids Malaga

Voor meer leuke tips en informatie volg ons ook op Facebook

 

Vragen, leuke aanvullingen of tips ? Neem gerust contact met ons op.

 

 
 

12 Comments

 1. Jac Schreibers says:

  Hoi Gérard en Jacqueline
  Wij komen 24 maart na Malaga en hebben reeds goed genoten van de info in Jullie gids
  Een vraag aan Jullie is als we terug vliegen vertrekken we pas om 20 00 van airport malaga,en moeten morgens wel op tijd ons apartement verlaten Is er een mogelijkheid om bij het treinstation in de stad ons koffer in een kluis te doen overdag
  Of weten Jullie een andere oplossing in de stad of op het vliegveld
  Gr Jac

   
 2. Ans Baptist says:

  Hallo Gerard en Jaqueline
  Bedankt voor Jullie fijne en overzichtelijke tips, ik heb de brochure besteld en bijna alle tips gebruikt. Ik ga elk jaar op een stedentrip met Jullie tips is deze stad een onvergetelijke plaats geworden.
  Het heeft ons zoveel voordeel opgeleverd het begonnen al met het reizen van af de luchthaven.
  We zaten in het centrum tegenover de Kerk San Juan in een prachtig appartement,ik vond dit de mooiste stedentrip ook dankzij jullie tips en de mooie brochure, veel succes samen!

   
  • Beste Ans,
   Bedankt voor je mooie reactie over onze reisgids Málaga! Fijn om te lezen dat de reisgids heeft mogen bijdragen aan een geslaagde stedentrip naar Málaga.
   Nogmaals dank voor je bericht!
   Groetjes Gerard en Jacqueline

    
 3. Hola
  Bedankt voor jullie handige en leuke site! Wij hebben keihard genoten van onze reis naar Malaga:zon,lekkere tapas,mooie fietstocht,gezellig stadscentrum,cultuur en vriendelijke mensen.Helemaal verknocht aan de sfeer hier!En jullie site heeft ons goed geholpen.Thx! Toon&Ninin

   
 4. Fantastisch dat jullie dit doen!
  Ontzettend bedankt. Helder , beknopt en overzichtelijk.
  Hier kun je mee oppad

   
 5. man en vrouw uit Brabant says:

  Wij hebben de fietstour door Malaga geboekt en Marieke kregen we als gids.
  Zij is een prachtige enthousiaste spreker en heeft ons mooie plekjes laten zien en interessante historische verhalen verteld. Zéér de moeite waard.
  Tevens hadden wij de stadswandeling door Malaga geprint en deze hebben we een week na de fietstocht gevolgd. Wij waren dus al enigszins georiënteerd wat fijn was. Ook de stadswandeling is zéér de moeite waard en hoe je de wandeling moet volgen is zeer precies aangegeven! Twee hoogtepunten van onze vakantie in Malaga.

   
  • Beste,

   Bedankt voor jullie leuke reactie!
   Fijn om te vernemen dat jullie hebben genoten zowel de fietstour als de stadswandeling.

   Groetjes Gerard & Jacqueline

    
 6. Desiree Spetgens says:

  Beste Gerard & Jacqueline,
  Voor de 2e keer in 2 jaar tijd in Malaga geweest (gisteren teruggekomen in Nederland) steeds voor een korte citytrip. Een geweldig mooie stad, die zeker door jullie site zeer toegankelijk is! Wederom enorm genoten.
  Ik vind zelf een middag in Pedrogalejo helemaal geweldig, makkelijk te doen met buslijn 3 en 11. Heerlijk genieten van de espeto de sardinas bij het strand en natuurlijk van de zon. Op mijn laatste dag een sessie bij Hammam al Andalus geboekt. Een superfijne afsluiter van de korte vakantie, echt de moeite waard!
  Tot een volgende keer… want die gaat er zeker komen!

   
  • Beste Desiree,

   Bedankt voor je leuke reactie! Málaga is verslavend 😉 Goede tip voor de lezers. Met de bus naar Pedregalejo is ook ideaal. Hasta luego!

    

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *