Malaga reisadvies

Home / Over Beleef Málaga, jouw reisgids voor de stad Malaga

 

Dé Málaga website, door liefhebbers van de stad

Leuk dat je Beleef Málaga hebt gevonden. We willen je hier graag inspireren met de leukste én beste tips over de stad Málaga.

Het doel van BeleefMálaga.nl is om jouw het beste uit je vakantie of stedentrip te laten halen. Deze website over Málaga is samengesteld door kenners en liefhebbers van deze bruisende stad. Samen willen ze jou laten ervaren wat deze stad zo fijn en uniek maakt.

BeleefMálaga.nl bestaat sinds 2011. Het is de eerste Nederlandstalige website over de stad Málaga.

Foto’s en artikelen zijn gemaakt door de makers en bekenden uit Málaga. Alle informatie op dit Málaga blog is uit persoonlijke ervaringen.

 

In Málaga kom je altijd weer terug

Het Spaanse ritme, de ligging aan de kust en de mooie historische stad, het zijn allemaal ingrediënten die Málaga zo aantrekkelijk maken. De inwoners (Málagueños) zijn super vriendelijk, vrolijk en behulpzaam.

Vele bezienswaardigheden en de veelzijdigheid maken dat het hier aantrekkelijk is voor iedere vakantieganger. Een stad voor zowel jong als oud. Een bestemming waar je na je eerste vakantie altijd nog eens naar terug wil.

 

Reisgids Málaga, door de makers van Beleef Málaga

Sinds mei 2016 is er ook een reisgids voor de stad Málaga. Deze gids is op een eigentijdse manier samengesteld. Vol met insider tips, praktische informatie. Inclusief stadskaart met alle hotspots van Málaga én routes.

reisgids Malaga

 

We hopen dat we je enthousiast kunnen maken om Málaga te bezoeken. Deze stad is een bezoek meer dan waard. Kortom: Beleef Málaga 🙂

 

Voor meer leuke tips en informatie volg ons ook op Facebook en Instagram

 

Vragen, leuke aanvullingen of tips ? Neem gerust contact met ons op.

 

 
 

12 Comments

       Reactie of vraag

       Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *