Reisgids Malaga stadsgids

Home / Reisgids Malaga met stadswandeling én plattegrond

 

“Deze reisgids kwam zeer goed van pas!

Hierdoor hebben we veel gezien én lekker gegeten “

 

Reisgids Malaga, zo haal je het beste uit je bezoek

Reisgids Malaga – Bij aankomst in een stad als Málaga is het fijn om snel en makkelijk je weg te kunnen vinden. Het liefste ontdek je de mooiste bezienswaardigheden van de stad zonder te hoeven zoeken.

Zodat je genoeg tijd hebt om optimaal van deze bruisende stad te kunnen genieten.

Je wilt graag weten waar de meest bijzondere plaatsen van de stad zich bevinden. Zoals de mooie pleinen met fijne terrasjes. Maar ook in welke restaurants of tapasbars je goed kunt eten.

Eigenlijk zo dat je het gevoel hebt alsof je met een ‘local’ uit Málaga op pad bent. Iemand  die je precies kan vertellen waar je moet zijn.

Bestel nu

 

Persoonlijke en actuele tips

Reisgids Malaga plattegrond download

De Beleef Málaga reisgids is samengesteld door Gerard en Jacqueline. Als locals kennen ze de stad Málaga erg goed. Ze delen hun persoonlijke tips in een eigentijdse reisgids. Door kleine oplages zorgen ze ervoor dat je zoveel mogelijk de meest actuele informatie van de stad hebt.

Aan de hand van een mooie stadswandeling laten ze je de hoogtepunten van de stad zien, maar je komt ook minder bekende plaatsen van Málaga die de moeite waard zijn.

Een stadsgids waarmee je makkelijk en ongemerkt heel veel van Málaga zal zien!

Een unieke Málaga reisgids, samengesteld door de makers van Beleef Málaga. Gerard en Jacqueline delen hun liefde voor deze fijne stad. Deze stadsgids staat boordevol inspiratie voor je bezoek aan Málaga!

Málaga stadsgids, eigentijds en compleet

Málaga is een stad om op een ontspannen manier te beleven. Het plezier van je stedentrip naar Málaga begint met deze reisgids thuis.

De Beleef Málaga reisgids is samengesteld als een magazine/glossy. Met kleurrijk beeldmateriaal waardoor je helemaal in de stemming komt. Zodra je de reisgids voor de stad Málaga in handen hebt is je vakantie begonnen!

Bestel nu je reisgids

E-book van Beleef Málaga reisgids, handig!

Reisgids Malaga digitaal stadsgids

Voor het gebruik op tablet, computer of smartphone is er een digitale reisgids beschikbaar. Deze digitale stadsgids (pdf) kun je bijvoorbeeld zelf afdrukken op A4. Inclusief duidelijke stadskaart.

Hieronder zie je de digitale reisgids van Beleef Málaga.

De reisgids is aangepast voor het gebruik op een smartphone. Daarmee is de gids goed leesbaar en je kunt makkelijk navigeren. Zo heb je altijd je stadsgids bij de hand. Je kunt alle informatie makkelijk en snel zonder internet opzoeken.

 

Reisgids voor de stad Málaga boordevol inspiratie!

Reisgids Malaga stadswandeling

Wat je kunt verwachten in de reisgids van Beleef Málaga:

 • ruim 70 punten met omschrijving
 • eigentijds en kleine oplages (actueel)
 • alle ‘Málaga must-sees’ die je niet mag missen
 • uitneembare Nederlandse stadskaart op (A3)
 • persoonlijke tips die je stedentrip nog leuker maken
 • praktische informatie: openbaar vervoer,vliegveld, parkeren en shoppen
 • 35 verrassende hotspots
 • mooie stadswandeling met alle punten op de plattegrond
 • extra wandelroute Gibralfaroberg
 • digitaal beschikbaar inclusief smartphone versie!

Bestel nu je reisgids

Wat anderen zeggen over onze Málaga reisgids

Deze mensen namen de reisgids van Beleef Málaga mee op reis:

Reisgids Malaga review

 

review reisgids malaga

Bestel nu je reisgids

De Málaga reisgids is samengesteld door de makers van BeleefMálaga.nl

Reisgids Malaga

 
 

12 Comments

 1. Vincent Millan says:

  Beste Gerard & Jacqueline,

  wij bezoeken Malaga in september voor de eerste keer en hebben ter voorbereiding jullie gids gedownload. Proficiat, het ziet er zeer overzichtelijk en mooi uit. Eén vraagje, is er in Malaga-centrum ergens een locker te huur waar je bagage kan achterlaten. Wij landen reeds om 11 u en kunnen pas inchecken tegen 15 u (appartement). Alvast bedankt voor jullie antwoord.

   
  • Beste Vincent,
   Bedankt voor de aankoop van onze Málaga reisgids en de mooie reactie hierop. In Málaga centrum zijn er geen lockers, maar wel op treinstation Maria Zambrano. Dit is het voorlaatste station voor Málaga centrum. In het centrum is er wel een alternatief. Bij fietsverhuur of bij deelname aan een fietstour kun je de bagage gratis en veilig achterlaten in de fietswinkel (achter de balie).
   Alvast heel veel plezier!
   Zonnige groeten uit Málaga!
   Gerard en Jacqueline

    
 2. Ik ben zojuist terug van een maand in Malaga en heb jullie magazine elke dag bij me gehad! Veel voorpret aan beleefd, heerlijk in gebladerd op de Spaanse terrasjes en daardoor veel herkenning als je in de stad rondloopt. De kaart van de stad is de meest overzichtelijke die ik ben tegengekomen. Heb al jullie tips opgevolgd en heb een fantastische maand gehad!

   
 3. We zijn net terug van een vriendinnenweekendje in Málaga en ik moet zeggen dat we dankzij jullie gids een aantal hele leuke adressen hebben leren kennen! Het was heerlijk!

   
 4. Vorig jaar zijn we maar 1 dag in Malaga geweest met een cruise-schip. We vonden het daar zo mooi, daarom dit jaar in september een weekje naar Malaga.

   
  • Hoi Connie,

   Leuk om te lezen dat jullie Málaga nog eens gaan bezoeken. In weekje kun je echt volop genieten van deze stad.
   De Málaga reisgids komt jullie kant op.
   Alvast veel (voor)plezier!

   Groetjes Gerard & Jacqueline

    
 5. Ik moet nog naar Malaga gaan.
  Jullie info ziet er super uit.

   

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *