Strand Malaga - La Caleta

Home / De 10 beste hotels in Málaga centrum – Overnachten Málaga / Strandhotels Malaga – Top 5 hotels aan zee in Málaga

 

Beste strandhotels in Málaga – 5 Hotels aan zee

Hotels Málaga aan zee. Een strandvakantie in combinatie met een stedentrip? In Málaga is dit prima mogelijk. Hoewel de meeste hotels in het centrum liggen, zijn er zeker ook goede hotels aan het strand in Málaga stad te vinden.

Hieronder een selectie met hotels aan zee in Málaga. Allemaal aan- of op korte afstand van het strand.

Gran Hotel Miramar ***** (hotel aan zee Málaga)

Hotels Málaga aan zee - Hotel strand Malaga

Het nieuwe Gran Hotel Miramar is open sinds januari 2017. Het is het mooiste en meest luxueuze hotel van Málaga stad. Het authentieke gebouw is recent gerestaureerd en omgebouwd tot dit prachtige vijfsterren hotel. Direct aan de strandboulevard in de wijk La Malagueta. In een paar stappen sta je op het strand. Málaga centrum ligt op slechts 15 wandelminuten.

Toon beschikbare kamers

 

Hotel La Chancla *** (strandhotel Pedregalejo)

Hotels Málaga aan zee - Hotel strand Malaga

Dit kleinschalige hotel vind je in de visserswijk Pedregalejo. Zodra je bij hotel La Chancla naar buiten loopt sta je op het strand. De boulevard van deze wijk is knus en gezellig. Er zijn leuke terrassen waar je goed kunt eten en drinken. Overigens heeft het hotel zelf ook een prima terras. Málaga centrum ligt op ongeveer 5 kilometer vanaf deze wijk. Makkelijk bereikbaar met de bus, maar je kunt dit ook makkelijk te voet (45 min.) of op de fiets (25 min.) doen. De autovrije boulevard langs het strand leent zich hier uitstekend voor.

Toon beschikbare kamers

 

Hotel MS Maestranza Málaga **** (bij de haven)

Hotels Málaga aan zee - Hotel strand Malaga

Dit hotel is eigenlijk voor alle hoogtepunten in Málaga perfect gelegen. Lopend sta je in minder dan 10 minuten in het oude centrum van Málaga. De gezellige haven met boulevard Muelle Uno ligt tegenover het hotel. Stadsstrand La Malagueta ligt op slechts 5 minuten lopen. Vanwege de ligging bij de haven is dit hotel ook geschikt als overbrugging, voor mensen die vanuit Málaga per cruise gaan reizen.

Toon beschikbare kamers

 

Reisgids Malaga

 

Tryp Málaga Gualdalmar strandhotel **** (aan het strand)

Hotel strand Malaga strand en airport (luchthaven)

Direct aan het strand en op slechts 3 kilometer van de luchthaven. Uitermate geschikt voor mensen die een rondreis maken door Andalusië met Málaga als begin of eindpunt. Zo hoef je persé de stad in te rijden met je huurauto. Het centrum van Málaga ligt op ongeveer 5 kilometer. Direct voor het hotel is een bushalte, zo kun je makkelijk per bus het centrum bereiken.

Toon beschikbare kamers

 

Hotel Vincci Málaga **** (aan strandweg)

Hotels Málaga aan zee - Hotel strand Malaga

Het Vincci hotel ligt aan de westkant van de haven en het centrum. Direct achter het strand. Je hoeft alleen een weg over te steken om het strand te bereiken. Dit strand is erg populair bij ‘locals’. Het oude centrum met bezienswaardigheden ligt op ongeveer 4 kilometer van dit hotel. Makkelijk per bus bereikbaar, maar ook goed te voet via de autovrije strandboulevard. Niet ver van dit hotel vind je ondermeer het automuseum en het Russisch staatsmuseum.

Toon beschikbare kamers

 

Goed om te weten

Veel reisorganisaties bieden online tientallen strandhotels in Málaga aan. Deze hotels liggen vaak niet in Málaga zelf, maar in één van de naastgelegen badplaatsen zoals Torremolinos, Fuengirola en Benalmadena. Málaga stad heeft een beperkt aantal hotels aan zee of in de directe omgeving van het strand (zie bovenstaande opties). Alle overige hotels in Málaga liggen veelal in het centrum.

 

Specifieke wensen voor een hotel in Málaga

Heb je bepaalde wensen voor een goed hotel in Málaga? Misschien helpen onderstaande pagina’s met accomodaties je op weg.

Tip! Misschien wil je liever overnachten in een vakantiehuis aan zee in Málaga >>