Fietsen Malaga - Fietstour
 

Privé rondleidingen Málaga

Wil je Málaga met een gids ontdekken, maar niet aansluiten bij een gemengde groep? Dat kan met onze privé rondleidingen door Málaga. Ideaal voor (bedrijfs) groepen, gezinnen met kinderen of een speciaal dagje Málaga.

 

Rondleiding Málaga op maat

Fietsen Malaga - Fietstour Malaga

De gids maakt exclusief voor jouw een Málaga rondleiding. Omdat er geen andere mensen meegaan kunnen we alle wensen makkelijk afstemmen. Een leuke stop met een hapje en drankje, ergens koffie drinken, speciale interesses aan bod laten komen, het kan allemaal. Gaan er kinderen mee? Geen probleem, we zorgen ervoor dat ook de kinderen het leuk vinden.

 

Privé gids Málaga, de mogelijkheden

Rondleiding Malaga prive gidsAlle tours en rondleidingen die we op BeleefMálaga.nl aanbieden zijn ook mogelijk met een privé gids.

Verschillende opties

Of je nu wilt wandelen, fietsen of een ritje op een Segway wilt maken, het kan allemaal. Een privé tour is mogelijk vanaf 4 personen. We hebben inmiddels ook veel ervaring met bedrijfsgroepen en sportteams. Daar waar nodig en naar wens splitsen we de groep op in kleine groepen. Ieder met een eigen gids.

Laat je in eigen taal rondleiden door Málaga

De gids in Málaga is Nederlandstalig. Makkelijk om vragen te stellen en om de informatie goed te kunnen volgen. Gaat het om een internationaal gezelschap? Geen probleem. Naast Engelstalig kunnen we ook tours in andere talen verzorgen, zoals Spaans, Duits en Frans.

Informeer naar de mogelijkheden

Ben je op zoek naar een (Nederlandse) privé gids in Málaga? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee. Op basis van beschikbaarheid gids en aanvullende wensen maken wij een passend voorstel met programma en prijzen.

Rondleiding Malaga met prive gids
(niet verplicht)
Bezig met versturen

 

Ook leuk! Een reisgids met toevoeging van eigen (huis)stijl en programma.

Informeer hier.