Home / Malaga informatie – vakantie Málaga / Auto huren bij Malaga Airport – Ervaring met autoverhuur in Malaga

 

Een auto huren op Malaga airport

Je wilt een auto huren op Malaga airport, maar je weet nog niet bij welk autoverhuurbedrijf? Op deze pagina ontdek je hoe je makkelijk een huur auto in Málaga kan reserveren.

Vliegveld Malaga, Spanje is voor veel vakantiegangers het startpunt van een rondreis door Andalusië. Het grote aantal autoverhuurbedrijven in Málaga kan keuzestress geven.

Met persoonlijke tips en ervaringen die betrekking hebben op autohuur in Málaga helpen we je graag op weg.

Bed en breakfast auto huren

Waar kan ik het beste een auto huren in Malaga?

Bij de keuze waar je het beste een auto kan huren in Malaga kun je Nederlandstalige specialisten in autoverhuur inschakelen.

Selectie met beste en betrouwbare autoverhuurders

Door een samenwerking met 10 autoverhuurbedrijven heb je een ruime keuze aan type huurauto’s. De beste verhuurders van auto’s in Málaga zijn al voor je geselecteerd.

Je huurauto is standaard optimaal verzekerd. Bij schade en diefstal betaald Sunny Cars vrijwel in alle gevallen het eigen risico aan je terug.

Nederlandse service bij autohuur in Malaga

Je hoopt er niet op, maar mocht er toch wat voorvallen dan is het fijn om dit in je eigen taal af te handelen. Bij een probleem met je huurauto heb je altijd contact met een Nederlandse partij. Duidelijk en persoonlijk.

Deze autoverhuurservice is all-in. Verzekeringen en kosten zijn vooraf duidelijk.

 

Onze ervaring met huurauto’s op Malaga airport

We hebben de nodige ervaring opgedaan met autohuur op het vliegveld van Malaga. Inmiddels gaat onze voorkeur uit naar de zogenaamde all-in formule.

Duidelijkheid vooraf

We vinden het prettig om vooraf exact te weten wat de kosten zijn. Kortom geen verborgen kosten en bijbetalen voor meer kilometers is uitgesloten.

Uiteraard blijft een waarborgsom altijd nodig. De benodigde verzekeringen zijn bij all-in autoverhuur ingesloten. Zo voorkom je onaangename verrassingen en ga je zorgeloos op reis.

Na aankomst snel op weg

Wat we ook zo fijn vinden is dat je bij aankomst op luchthaven Malaga snel verder kan. Omdat alles vooraf is geregeld hoef je ter plaatse alleen het autohuurcontract te controleren.

 

Zonder stress je huurauto in Malaga ophalen

Misschien klinkt het herkenbaar. Bij aankomst op de luchthaven wil je het liefst zo snel mogelijk je huurauto ophalen. Vervolgens begint een medewerker van het autoverhuurbedrijf over extra verzekeringen die ‘eigenlijk’ wel nodig zijn

Je hoofd staat naar vakantie staat en je bent vermoeid van de vliegreis. De twijfel slaat toe. Toch maar die ‘extra’ verzekering afsluiten of lopen we een risico.

Dit was ook onze ervaring bij het huren van een auto in Málaga. Vaak kies je dan maar voor extra zekerheid, maar betaal je meer dan je vooraf had bedacht.

Zonder gedoe je huurauto ophalen

Onze eerste keer All-in autohuur was echt een openbaring. Zonder gedoe of overbodige praatjes konden we snel ontspannen op weg. Je weet dat je thuis alles goed geregeld hebt. Ter plaatse is dit een aangename ervaring.

Vliegveld Málaga

Locatie autoverhuur vliegveld Malaga

Je huurauto op het vliegveld van Malaga staat nooit ver weg. Soms kun je via de balie in de aankomsthal je autosleutels aannemen. Anders is er shuttle services die je binnen 5 minuten naar de auto brengt.

De autoverhuurbedrijven bij Málaga airport liggen vrijwel allemaal onder of naast de luchthaven. Of aan dezelfde weg die uitkomt bij de vertrek- en aankomsthal.

 

Auto huren in Málaga centrum

Wil je eerst Málaga centrum bezoeken en daarna een rondreis door Andalusië maken? Of een paar dagen vanuit Malaga centrum de omgeving verkennen?

Soms kan je de huurauto in Malaga centrum laten afleveren bij je hotel of accommodatie.

Je kan de auto ook zelf afhalen. Een autoverhuurbedrijf in Málaga centrum vind je vaak op loopafstand. Ondermeer bij het treinstation in Málaga.

Natuurlijk kun je ook altijd terug naar het vliegveld gaan. Vanuit Málaga centrum sta je met de trein in slechts 12 minuten op Malaga airport. Vervolgens kun je daar in je huurauto oppikken.

Auto huren Malaga luchthaven - huurauto

Ontdek de omgeving van Malaga met een huurauto

Wil je uitstapje maken vanuit Málaga centrum en meer zien van Andalusië? Het is zeker aan te raden om een auto te huren. Ervaar de vrijheid die je hebt om witte dorpen te bezichtigen en mooie natuurgebieden te ontdekken.

Denk aan Ronda, Caminito del Rey, Antequera, natuurgebied El Torcal of het Alhambra in Granada? Met het openbaar vervoer kost het redelijk veel tijd om deze bijzondere plaatsen te bereiken. Auto rijden in Andalusië is prima te doen. Persoonlijk vinden wij de (snel)wegen minder druk dan in de Lage Landen.

Auto huren Malaga Andalusie

 

Tips waar een auto huren in Málaga

Overweeg je een auto te huren op Malaga Airport? Op dit moment zijn de ervaringen en feedback van onderstaande autoverhuur steeds positief:

Wat is de voordeligste huurauto op de luchthaven van Málaga Airport (AGP)?

Goedkope huurauto’s op Malaga airport vind je in de klasse Small en Economy. Kijk altijd goed of er bij een goedkope huurauto in Malaga geen verborgen kosten zijn.

Kan ik een auto huren in Malaga zonder creditcard?

Ja, je kan een auto huren in Malaga zonder creditcard. Dit kan met een zogenaamd ‘Geen Waarborgpakket’. Je hoeft dan geen waarborg te betalen en kunt dus ook zonder creditcard een auto huren in Malaga.

Waar huur je de beste auto in Malaga?

De beste autoverhuurbedrijven vind je op Malaga airport. Een goede huurauto zonder verborgen kosten kun je in het Nederlands boeken. Het voorkomt onduidelijkheden en je weet vooraf wat de kosten zijn. Laat de beste autoverhuurbedrijven in Malaga vergelijken. Zo ga je zorgeloos op weg.

Kan je een all-inclusive auto huren op Malaga Airport (AGP)?

Ja, een all-inclusive auto huren op Malaga airport is mogelijk. Bij all-in autohuur weet je zeker dat alle benodigde verzekeringen die je nodig hebt zijn inbegrepen. Denk aan WA-verzekering, een schadeverzekering en verzekering bij diefstal. De ervaring is dat mensen zo geen gedoe achteraf hebben en zorgeloos op weg gaan.

Kan je een auto in Malaga huren zonder eigen risico?

Ja, er zijn autoverhuurbedrijven in Malaga waar je een auto kan huren zonder eigen risico. Regel autohuur in Malaga zonder eigen risico altijd vooraf. Zo kun je ter plaatse aan de balie met een gerust hart nee zeggen op extra verzekeringen.