Auto huren Malaga luchthaven

Home / Malaga informatie – vakantie Málaga / Auto huren Malaga luchthaven – Persoonlijke tips en ervaringen

 

Auto huren Malaga luchthaven – Tips voor huurauto Malaga

Auto huren Malaga luchthaven – Op zoek naar persoonlijke tips en ervaringen bij het huren van een auto in Málaga? Wij en onze bezoekers hebben dit verschillende keren gedaan.  Daarom delen we hier graag onze ervaring.

De luchthaven van Malaga is voor veel vakantiegangers het startpunt voor een rondreis door Andalusië. Op luchthaven Malaga is dan ook een zeer ruime keuze aan autoverhuurbedrijven en beschikbare auto’s.

Zoveel aanbieders in Málaga, welk autoverhuurbedrijf is de beste?

Door het grote aanbod valt het niet mee om onderlinge voors en tegens van autoverhuurbedrijven te doorgronden. We proberen je hier op weg te helpen voor het huren van een auto in Málaga.

Na de bagageband direct op weg met huurauto

Eenmaal aangekomen op luchthaven Malaga kun je snel op weg met je huurauto. Een autoverhuur op luchthaven Malaga Airport is nooit ver weg. Soms is er zelfs een balie in de aankomsthal of er zijn shuttle services die je snel naar de auto brengen. Het kan nóg sneller wanneer je een zogenaamde ‘Representant Service’ hebt. In dat geval staat er iemand bij de uitgang van de luchthaven klaar met de autosleutels. Je vakantie in Málaga-Andalusië kan beginnen!

Vliegveld Málaga

Ervaring auto huren Malaga

We hebben aardig wat ervaring opgedaan met autohuur op Malaga airport. Onze voorkeur gaat inmiddels uit naar All-inclusive formules. Deze manier van een auto huren vinden we fijn omdat je vooraf exact weet wat de kosten zijn.

Kortom geen verborgen kosten en bijbetalen voor meer kilometers is uitgesloten. Uiteraard is er wel altijd een waarborgsom nodig. Alle benodigde verzekering zijn bij een dergelijke formule ingesloten. Zonder onaangename verrassingen zorgeloos op pad.

Geen stress aan de balie over extra autoverzekeringen etc.

Misschien klinkt het herkenbaar. Je komt aan op de luchthaven en je wilt het liefst zo snel mogelijk je auto ophalen die je hebt gereserveerd. Vervolgens begint de medewerker van het autoverhuurbedrijf over allerlei extra verzekeringen. Volgens hem/ haar wel aan te raden. Terwijl je hoofd naar vakantie staat, komt er ineens allerlei twijfel. Moeten we dit wel of niet doen?

Dit was ook onze ervaring bij het huren van een auto in Málaga. Vaak kies je dan maar voor extra zekerheid, maar betaal je meer dan je vooraf had bedacht. Onze eerste keer huren met een All-inclusive formule was dit echt een openbaring. Gewoon ontspannen en snel je huurauto ophalen, zonder overbodige praatjes. Thuis heb je alles goed geregeld, en zo ervaar je dit ook ter plaatse.

Auto huren Málaga centrum

Wil je eerst Málaga centrum bezoeken en daarna per auto meer van Andalusië verkennen? Er zijn verhuurbedrijven die de auto afleveren bij je hotel of accommodatie.

Je kunt ook zelf naar het verhuurpunt van de lokale autoverhuurder in Málaga centrum gaan. Bijvoorbeeld bij het treinstation in Málaga.

Auto huren Malaga luchthaven - huurauto

Leuke uitstapjes met huurauto

Een uitstapje maken vanuit Málaga centrum? Naar bijvoorbeeld Ronda, Caminito del Rey, Antequera, natuurgebied El Torcal of het Alhambra in Granada? Ook dan is het fijn om een auto te huren. Met het openbaar vervoer kost het redelijk veel tijd om deze mooie plaatsen te bereiken.

auto huren Malaga - tips en ervaringen

Tips waar een auto huren in Málaga

Overweeg je een auto te huren op Malaga Airport? Op dit moment zijn de ervaringen en feedback van onderstaande autoverhuurbedrijven positief:

Bekijk ook mooie appartementen in Málaga centrum