bagagekluizen malaga - kofferopslag

Home / Malaga blog / Bagagekluizen/ luggage lockers Málaga, hier kun je ze vinden.

 

Ben je op zoek naar bagagekluizen in Málaga centrum? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt in hartje Málaga je koffers tijdelijk opslaan. Ideaal wanneer je bij een vroege aankomst of een laat vertrek je koffer(s) of handbagage nergens kunt achterlaten.

Bagagekluizen of lockers op Málaga airport

Bagagekluizen op het vliegveld van Málaga vind je in de hoek van de aankomsthal (begane grond). Koffers en tassen kun je hier veilig achterlaten bij ‘Left Luggage Storage’ Málaga Airport. Deze opslag is open van 09.00 – 21.00 uur.

Bagage stallen op het treinstation van Málaga

Op het grote treinstation van Málaga (Maria-Zambrano) kun je ook koffers op slaan in een kluis of bagagelocker. Het station ligt aan de rand van het centrum. Hierdoor is het misschien iets minder ideaal wanneer je in het hart van Málaga centrum verblijft of een dag in de stad wilt doorbrengen. De stalling op het station is open van 07.00 – 23.00 uur.

 

Tip!

Gratis je bagage stallen bij een fietstour in Málaga

Je kan nog niet terecht in je accommodatie, maar je wilt wel alvast kennismaken met de stad? Stap op de fiets en laat je rondleiden door een Nederlandse gids. Je bagage stal je veilig én gratis in de fietswinkel. Ideaal! Zo verlies je geen onnodige tijd met wachten en ondertussen zie je veel van de stad. Geef bij je reservering even aan dat je graag je bagage wilt stallen.

Ontdek alles over de fietstour in Málaga >>>

 

Bagagekluizen Málaga centrum

In het centrum van Málaga heb je verschillende mogelijkheden om jezelf te verlossen van alle reisspullen die je liever niet de hele dag mee wil dragen.

 

Lock and Relax – calle Casa de Campos
bagagekluizen malaga - koffers

De kofferopslag van Lock & Relax in de centrumwijk Soho Málaga is ideaal gelegen. Je kunt hier, op ongeveer 5 minuten lopen van winkelstraat calle Larios, bagage/koffers veilig achterlaten. Het treinstation naar de luchthaven (Málaga Alameda Centro) ligt op minder dan 100 meter van deze kofferopslag.

Kluizen voor koffers en handbagage

Bagagekluizen in Málaga - opslag

De lockers van deze bagageruimte zijn groot genoeg voor een grote koffer en handbagage. Zelfs twee (middel)grote koffers gaan er met gemak in.
Heb je meer bagage dan uiteraard een extra kluis nemen. Per kofferkluis betaal je €5,- Je kunt je koffer(s) achterlaten tussen 10.00 en 22.00 uur. Kom je voor openingstijd aan, dan kun je eventueel een dag vooraf een WhatsApp bericht sturen. Een medewerker komt dan, indien mogelijk, de deur eerder voor je open doen. Zo kun je op een vroeg tijdstip toch je koffer alvast veilig achterlaten en bijvoorbeeld lekker gaan ontbijten in Málaga centrum. Een goed begin van je bezoek aan Málaga!

Goed om te weten

Neem muntgeld mee (munten van €2,-, €1,- of €0,50). Via een automaat ontvang je een kluismunt. Deze geeft je de mogelijkheid om met een sleutel de kluis op slot te draaien.

Veilig?

Achter in de ruimte zijn medewerkers aanwezig en daarnaast is er videobewaking.

Adres
Calle Casas de Campos 22
29001 Málaga

Website: bagagekluizen Lock and Relax Málaga.

 

City Lockers Málaga –  calle Carreteria 53
Lockers Malaga - Bagagekluizen

City Lockers Málaga heeft kluizen in calle Carreteria. Deze straat ligt iets verder van het station dan bovenstaande opties, maar wel direct in het historisch centrum. Zeker wanneer je accommodatie aan deze kan van het centrum ligt is City Lockers een goede optie.

Bagagekluizen voor kleine en grote koffers

Een kluis huur je hier ter plaatse (geen online reservering mogelijk).  Kleine koffers kun je voor €5,- per dag stallen en grote koffers voor €8,- Iedere dag extra kost €5,-.

De opslag is dagelijks toegankelijk van 9.00 tot 21.00 uur.

Goed om te weten

Vooraf een kluis reserveren niet mogelijk.

Veilig?

De bagageopslag heeft 24 uurs camerabewaking.

Adres
Calle Carreteria 53
29008 Málaga

Website: City Lockers Málaga.

TIP! Bestel hier je Málaga reisgids

 
 

4 Reacties

 1. Florien says:

  Hi,
  Hoe werkt het als je pas om 01:00 land en je wil je koffer rondt 02:00/03:00 laten opslaan. Ik zie dat bij alle plekken je maar tot 00:00 kan..

   
  • Hi, zover wij weten zijn er op dit moment (nog) geen opties om in de nacht je koffers op te slaan.
   Door de huidige situatie en daardoor weinig aanloop zijn de openingstijden sowieso afwijkend/ korter. We hopen dat ook dit weer snel terug is naar ‘normaal’.

    
 2. Goeie tip! Kan je de kluis gedurende de dag openen en sluiten of moet je na openen opnieuw 5 euro betalen?

   
  • Hallo Paul, Bij Lock and Relax moet je inderdaad steeds een nieuwe munt uit de automaat halen. Deze munt heb je nodig om de sleutel uit de kluis te halen en komt niet meer terug. Ze doen hier overigens niet moeilijk en er is vrijwel altijd iemand aanwezig. In dat geval openen en sluiten ze gratis je kluis.
   Bij de eerst genoemde (Málaga Lockers) kun je sowieso zonder extra kosten je kluis openen en sluiten.
   Groeten uit Málaga – Gerard

    

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *