bagagekluizen malaga - kofferopslag

Home / Málaga blog - hotspots en persoonlijke tips / Bagagekluizen/ luggage lockers Málaga, hier kun je ze vinden

 

Ben je op zoek naar bagagekluizen in Málaga centrum? Dan hebben we goed nieuws! Je kunt in hartje Málaga je koffers tijdelijk opslaan. Ideaal wanneer je bij een vroege aankomst of een laat vertrek je koffer(s) of handbagage nergens kunt achterlaten.

Bagagekluizen of lockers in Málaga

Je verwacht misschien kluisjes op het vliegveld van Málaga, maar tot op dit moment kun je hier geen bagage opslaan.

Voorheen was het grote treinstation van Málaga (Maria-Zambrano) de enige optie om koffers op te slaan in een kluis of bagagelocker. Op zich prima, maar het station ligt aan de rand van het centrum. Kortom niet ideaal wanneer je in het hart van Málaga centrum verblijft of een dag in de stad wilt doorbrengen. Hieronder vind je 3 locaties waar je veilig je bagage kunt achterlaten.

Bagagekluizen Málaga centrum

Málaga Lockers –  Trinidad Grund 10
bagagekluizen-malaga

Málaga Lockers zit vrijwel om de hoek van de grote winkelstraat calle Marques Larios (minder dan 5 minuten lopen). De locatie in de wijk Soho Málaga is goed bereikbaar. Op loopafstand van het treinstation, dichtbij het busstation en op steenworp afstand van het toeristenbureau.

Bagagekluizen voor tassen, koffers en grote items

De bagagekluizen kun je vooraf online reserveren, betalen doe je pas ter plaatse. De prijzen beginnen vanaf €2,- voor tassen en handbagage en vanaf €3,- voor grote koffers/ items. Málaga Lockers is dagelijks open van 9.30 uur tot 20.30 uur. Buiten sluitingstijd heb je geen toegang tot de lockers, maar je kunt de kluizen wel voor meer dagen huren.

Goed om te weten

Je kunt hier vooraf je kluis reserveren en tot 24 uur voor je aankomst gratis annuleren.

Veilig?

De ruimte waarin de lockers staan is beveiligd met videobewaking. Dit staat in verbinding met de politie.

Adres
Calle Trinidad Grund 10
29001 Málaga

Website: Málaga Lockers.

 

Lock and Relax – calle Casa de Campos
bagagekluizen malaga - koffers

De kofferopslag van Lock & Relax in de centrumwijk Soho Málaga is ideaal gelegen. Je kunt hier, op ongeveer 5 minuten lopen van winkelstraat calle Larios, bagage/koffers veilig achterlaten. Het treinstation naar de luchthaven (Málaga Alameda Centro) ligt op minder dan 100 meter van deze kofferopslag.

Kluizen voor koffers en handbagage

Bagagekluizen in Málaga - opslag

De lockers van deze bagageruimte zijn groot genoeg voor een grote koffer en handbagage. Zelfs twee (middel)grote koffers gaan er met gemak in.
Heb je meer bagage dan uiteraard een extra kluis nemen. Per kofferkluis betaal je €5,- Je kunt je koffer(s) achterlaten tussen 10.00 en 22.00 uur. Kom je voor openingstijd aan, dan kun je eventueel een dag vooraf een WhatsApp bericht sturen. Een medewerker komt dan, indien mogelijk, de deur eerder voor je open doen. Zo kun je op een vroeg tijdstip toch je koffer alvast veilig achterlaten en bijvoorbeeld lekker gaan ontbijten in Málaga centrum. Een goed begin van je bezoek aan Málaga!

Goed om te weten

Neem muntgeld mee (munten van €2,-, €1,- of €0,50). Via een automaat ontvang je een kluismunt. Deze geeft je de mogelijkheid om met een sleutel de kluis op slot te draaien.

Veilig?

Achter in de ruimte zijn medewerkers aanwezig en daarnaast is er videobewaking.

Adres
Calle Casas de Campos 22
29001 Málaga

Website: bagagekluizen Lock and Relax Málaga.

 

City Lockers Málaga –  calle Carreteria 53
Lockers Malaga - Bagagekluizen

City Lockers Málaga heeft kluizen in calle Carreteria. Deze straat ligt iets verder van het station dan bovenstaande opties, maar wel direct in het historisch centrum. Zeker wanneer je accommodatie aan deze kan van het centrum ligt is City Lockers een goede optie.

Bagagekluizen voor kleine en grote koffers

Een kluis huur je hier ter plaatse (geen online reservering mogelijk).  Kleine koffers kun je voor €5,- per dag stallen en grote koffers voor €8,- Iedere dag extra kost €5,-.

De opslag is dagelijks toegankelijk van 9.00 tot 21.00 uur.

Goed om te weten

Vooraf een kluis reserveren niet mogelijk.

Veilig?

De bagageopslag heeft 24 uurs camerabewaking.

Adres
Calle Carreteria 53
29008 Málaga

Website: City Lockers Málaga.

TIP! Bestel hier je Málaga reisgids

 
 

2 Comments

 1. Goeie tip! Kan je de kluis gedurende de dag openen en sluiten of moet je na openen opnieuw 5 euro betalen?

   
  • Hallo Paul, Bij Lock and Relax moet je inderdaad steeds een nieuwe munt uit de automaat halen. Deze munt heb je nodig om de sleutel uit de kluis te halen en komt niet meer terug. Ze doen hier overigens niet moeilijk en er is vrijwel altijd iemand aanwezig. In dat geval openen en sluiten ze gratis je kluis.
   Bij de eerst genoemde (Málaga Lockers) kun je sowieso zonder extra kosten je kluis openen en sluiten.
   Groeten uit Málaga – Gerard

    

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 

 

 
 
 
Menu
zoeken