Semana Santa Malaga
 

Programma en route Semana Santa Málaga 2023

Je wilt alles weten over het programma van de Semana Santa in Málaga? De broederschappen in Málaga hebben allemaal een vaste dag waarop ze hun processie lopen. De dag is ieder jaar hetzelfde, maar de vertrektijden en routes kunnen per jaar verschillen.

Kort voor de Semana Santa maakt de vereniging van broederschappen het definitieve programma bekend. Dit programma lees je terug in de Semana Santa gids van Beleef Malaga. Hierbij staan ook alle routes per processies, zodat je alles goe kan volgen.

Lees verder of vraag alvast de Semana Santa gids voor 2023 aan.

 

Programma Semana Santa Malaga

Ontdek per dag welke processies je kan zien in Málaga tijdens de Semana Santa. Inclusief routes en tijden.

 

Semana Santa gids Malaga

Voor wie alles wil weten over Semana Santa 2023 is het e-Book over deze week een perfecte handleiding. Je kan deze alvast aanvragen. Zodra het programma bekend is ontvang je de gids in je mailbox. Je kan de gids downloaden en eventueel ook uitprinten.

Semana Santa gids Malaga

Ruim 40 pagina’s geven je alle informatie over de Semana Santa in Málaga. Waar je de processies kunt zien en hoe laat ze beginnen. Je leest ook interessante details over de broederschappen en hun processies.

Geniet van een bijzondere week in Málaga, vraag nu je Semana Santa special aan. Samengesteld door de makers van Beleef Málaga.

Semana Santa Malaga 2023
In 2023 zijn de Semana Santa processies in Malaga te zien van zondag 2 april tm. zondag 9 april (Paasdag).

Wat kun je verwachten van de Semana Santa gids / special?

  • bijzondere feiten over de processies
  • praktische informatie
  • plattegrond met de officiële route
  • alle aanvangstijden per processie
  • het programma per dag
  • details van alle processies en broederschappen
  • leuke dingen om te doen tijdens Semana Santa

Vraag nu je Semana Santa special voor 2023 aan

 

Wat mensen zeggen over de Semana Santa gids

In een woord fantastisch!

Rated 5 out of 5
22 april 2022

Zeer indrukwekkend, ook als niet katholiek geweldig om mee te maken

Wil

Indrukwekkend

Rated 5 out of 5
22 april 2022

Wij hebben genoten. Wat een bijzondere ervaring. Heel mooi om een keer mee te maken. Ook veel gehad aan jullie gids en updates per mail, zo wisten wij precies waar wij moesten zijn. Bedankt!!

Corrie

Onmisbare informatie met Semana Santa

Rated 4 out of 5
22 april 2022

Wij hebben de informatie rondom de Semana Santa als zeer nuttig ervaren. De dagelijkse gids was onmisbaar tijdens de wandelingen tussen de looproutes van de broederschappen. Onze gasten vonden het ook een welkome bron van informatie! Perfecto.

Danniëlle & Andy (B&B Villa Deseada)

Super!

Rated 5 out of 5
21 april 2022

Voor de eerste keer Malaga bezocht in de paasweek. Nu zijn we ook besmet met het Samana Santé virus.
Je moet het zelf hebben meegemaakt om dit te begrijpen , wat een.geweldig ervaring! De gids van beleefmalaga heeft alles zo aangenaam gemaakt . De tijden van de processies de uitgebreide info , de dagelijkse update. Dank dank
Voor de hulp bij een van onze mooiste dagen in Malaga!

W van opdorp

Zeer fijn zo’n details om de processie te volgen

Rated 4 out of 5
21 april 2022

Ik heb zeer veel gemak gehad van de details van de dagen van de goede week. Heel makkelijk als je er nog geen bevindingen mee hebt

Jos van de Ven

Superleuk om mee te maken!!!!

Rated 5 out of 5
20 april 2022

De gegeven informatie is precies de informatie die ik zocht. Met andere ogen kon ik veel gebeurtenissen herkennen, waardoor de processies helemaal tot leven kwamen.

Lidy

Witte donderdag!

Rated 5 out of 5
20 april 2022

Prachtige Semana Santa week!
Duidelijke en goede info, waarvoor dank.!
Bijzonder indrukwekkend het zingen en de ganzenpas van El Legion tijdens de processie op witte donderdag.

Stien.

Goede informatie

Rated 5 out of 5
20 april 2022

Heb ervan genoten goede info.
Was een ervaring om eens mee te maken.

Marianne

GEWELDIG !!!

Rated 4 out of 5
20 april 2022

Mijn droomwens kwam uit: ‘eens’ de Semana Santa meemaken.
Maar ‘eens’ zal, als het mij gegeven is, WEER worden.
Geweldig indrukwekkend. Vooral Witte Donderdag met El Legion !

Augusta

Goede voorbereiding

Rated 4 out of 5
20 april 2022

De uitgebreide info was erg behulpzaam bij de voorbereiding van onze reis. Er zijn zoveel processies dat je wel een keuze moet maken. Ook de timetable is daarbij onmisbaar. Het was alleen jammer dat sommige actuele situaties niet verwerkt waren. Niettemin een prachtige tijd gehad.

Frank van Nunen

 

Blij met de Semana Santa informatie? Laat het weten

 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik het programma van de Semana Santa in Malaga vinden?

Het programma van de Semana Santa in Málaga kan je vinden in de Semana Santa Special.

Wanneer zijn de mooiste processies in Malaga tijdens de Semana Santa?

Het is moeilijk te bepalen wat de mooiste processies in Málaga tijdens de Semana Santa zijn. Elke broederschap en processie heeft iets bijzonders. Op Palmzondag zie je de meeste processies. Op Witte Donderdag en Goede Vrijdag zijn de processies erg bijzonder.

Waar kun je de processies in Málaga goed zien?

Je kunt de processies in Málaga goed zien in het centrum van Málaga. De hoofdroute is: Plaza de la Contitución, calle Marques de Larios, Alameda Principal, Plaza de la Marina en de Kathedraal.