Home / Hostels in Málaga – 10x fijn én voordelig overnachten / Hostel Dulces Dreams – vakantie Malaga

 

Het hippe en moderne hostel Dulces Dreams zit aan het knusse plein Plaza de los Martires, vlakbij het Carmen Thyssen museum. Deze locatie midden in het centrum van Málaga is ideaal voor een low budget vakantie of stedentrip.

Hostel Malaga centrum

Hip, modern en fris hostel

De uitstraling van het hostel is lekker hip met veel wit. In eerste instantie zou je hier niet aan een hostel denken, het lijkt bijna op een klein hotel.

Het verschil zit in de kamers waarbij de badkamer gedeeld moet worden. Er is een vierpersoons- en een tweepersoonskamer met gedeelde badkamer.

Voor wie echt meer privacy wil heeft de hostel één optie,  een tweepersoonskamer met geheel eigen badkamer.

Hostel Malaga centrum

Terras en loungen op het dak

Of je nu wel of niet in dit hostel verblijft, het terras voor de deur is een leuke plaats voor een ontbijt aan het plein.

Dulces Dreams heef verschillende ontbijtjes op de kaart staan. Uiteraard staat hier de simpele, maar o zo lekkere lekkere pan con tomaten op. De yoghurt met vers fruit is ook een aanrader.

Op het kleine terras voor het hostel kun je tussen alle bezienswaardigheden door ook prima wat drinken.

Hostel Malaga centrum

Loungen

Wil je ’s avond een keer lekker loungen met een cocktail, fris of wat anders? Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond is het dakterras vanaf 19.00 uur open. Het is niet heel groot, maar dat maakt het juist erg gezellig en intiem. Je hebt hier echt het gevoel dat je op een verborgen plekje in de stad bent. Een heerlijke plaats om een zwoele zomeravond door te brengen!

Hou je van zoete drankjes? Probeer dat zeker één van de ciders op het dakterras.

Hostel Malaga centrum - vakantie

We hebben nog geen website van het hostel zelf kunnen ontdekken.

Adres: Plaza de los Martires 6 – Málaga centrum

Meer informatie + reserveren