Stage Malaga Spanje

Home / Malaga informatie – vakantie Málaga / Wonen en werken in Malaga / Stage in Malaga Spanje – Buitenland stage in de zon

 

Overweeg je een stage in Málaga? Ontdek hier waarom een buitenland stage in Zuid Spanje een mooie uitdaging is én hoe je dit goed regelt. In de stad Málaga en omgeving zijn alle ingrediënten aanwezig om als student een geweldige ervaring op te doen.

 

Waarom een buitenland stage in Málaga – Spanje?

Malaga wordt steeds populairder. Dit is te danken aan het internationale karakter, het goede klimaat en de vriendelijkheid van de inwoners. Málaga leeft.

Stage in een geweldige omgeving met veel zon

Het klimaat alleen is al aantrekkelijk om een stage in Málaga te overwegen. In dit deel van Spanje schijnt de zon gemiddeld 300 dagen per jaar. Kortom dé plek voor een stage in de zon 😉

Malaga ligt in de regio Andalusië. Een schitterende omgeving om ook buiten werktijd te ontdekken. De stad is constant in ontwikkeling en in beweging. Er zijn veel ondernemers die zich vestigen in Málaga en dit worden er alleen maar meer.

“Beste tijd van m’n leven!”

Antal –  Marketing en communicatie, Juli 2017

 

Aanbod stagebedrijven Malaga voor verschillende studierichtingen

In Málaga is volop economische activiteit. En zeker niet alleen op het gebied van toerisme. Ook in technologische sector zijn er veel bedrijven in en rond Málaga te vinden. Ben je op zoek naar werkervaring in de zorg? Dan zijn er ook zeker mogelijkheden. Of je nu een toerisme stage zoekt of bijvoorbeeld een marketing stage, grote kans dat je een werkplek kunt vinden.

Stages voor verschillende opleidingen

Stageplaatsen in Zuid-Spanje zijn beschikbaar op MBO, HBO en universitair niveau. Denk hierbij aan toerisme, business, design, marketing en communicatie, verpleging, interieurdesign en vele andere studierichtingen.

Vriendelijke en veilige studentenstad Malaga

De stad Malaga is compact, overzichtelijk en er heerst een heerlijke vibe. Cultuur en tradities gaan hier hand in hand met nieuwe ontwikkelingen, kunstzinnige activiteiten én het studentenleven. Veel Erasmus studenten komen af op de aangename sfeer die zo kenmerkend is voor deze stad. Hierdoor is er voor jonge mensen veel te doen. Je kunt deelnemen aan allerlei activiteiten in en rond Málaga. Een fijne omgeving waar je jezelf snel thuisvoelt.

Stage Malaga

Spaans leren in Spanje

Verschillende bedrijven in Malaga zijn internationaal of op het toerisme georiënteerd. Soms kun je hier met Nederlands en Engels al ver komen. Het mooie van het wonen en werken in Spanje is dat je een wereldtaal kan leren.

Misschien spreek je al een beetje Spaans? Dan is dit een perfecte plaats om je ‘skills’ te verbeteren. Naast dat je in praktijk al veel van de taal oppikt, zijn er volop mogelijkheden om Spaans te leren in Málaga. Verdiep je vooraf alvast in de taal. Met basiskennis van de Spaanse taal is het nóg leuker.

“Ik heb het echt onwijs naar mijn zin gehad op mijn stage en in het mooie Málaga! Als ik iets zou veranderen, had ik van te voren beter Spaans geleerd.”

 Julia – Verpleegkundige, Januari 2019

 

Stageplaats vinden in Malaga

Je wilt op avontuur in het buitenland en het liefst in Malaga, Spanje. Hoe vind je dan een geschikt bedrijf?

Goede voorbereiding

Zorg in ieder geval dat je goed voorbereid aan je avontuur begint. Je wilt een onvergetelijke leerervaring opdoen, waar je de rest van je leven met veel plezier op terug kan kijken. Een fijne stageplaats speelt hierin een grote rol.

Op Facebook vind je verschillende Nederlands- en Engelstalige groepen die gerelateerd zijn aan Málaga. Soms komen hier ook vacatures voor een stage voorbij. Het is een manier om een stageplaats te vinden. Hou er rekening mee dat je hierbij veel zaken zelf moet uitzoeken. Dit kan een obstakel zijn of onduidelijkheid en stress geven.

Stagebemiddeling

Je prettig en veilig voelen tijdens je stage is super belangrijk. Persoonlijk contact met mensen die precies weten waar je moet zijn is dan ideaal. Professionals die dagelijks in contact staan met studenten, bedrijven en scholen. Hoe fijn is het dat je een Nederlands aanspreekpunt hebt in het geval dat er even iets niet naar wens loopt?

Breed netwerk en unieke begeleiding

Voor stages in Zuid-Spanje is JongLeren.es je beginpunt voor een succesvolle buitenlandervaring. JongLeren.es is sinds vijf jaar actief aan de Costa del Sol en heeft een breed internationaal netwerk opgebouwd. Voor elk type opleiding en niveau bieden ze stages aan.

Wat Jongleren.nl uniek maakt is dat ze niet alleen de stage regelen. Langskomen op de stage, coaching aanbieden en studenten op een unieke manier met elkaar in contact brengen. Het team zorgt ervoor dat jij als student een onvergetelijke tijd hebt.

“Perfecte/leerzame stageplek geregeld waar ik zelf niet terecht zou kunnen komen zonder JongLeren.”

Noah – Junior Accountmanager, Mei 2018

“Heel erg fijn! Het is fijn dat ze zo meelevend zijn en je bij naam kennen en dat je geen nummertje bent.”

Demi – Manager ondernemer Horeca, Augustus 2018

 

Wonen in Málaga, op zoek naar een geschikte accommodatie

Als student zijn er verschillende opties op het gebied van woonruimte in Málaga. Naast studentenkamers of een appartement kun je ook denken aan een verblijf bij een gastgezin. Op basis van je wensen en het budget kan Jongleren.nl dit ook voor je organiseren. Het maakt je zoektocht naar een geschikte accommodatie in de buurt van je werkplek een stuk makkelijker.

Kosten wonen in Málaga voor studenten

De kosten voor woonruimte in Málaga beginnen vanaf €350 voor een kamer. Dit is zonder gas, water, licht en wifi. Een appartement of een verblijf bij een gastgezin begint vanaf €600. Uiteraard zijn er verschillen wanneer je een verblijf met één of meer studenten deelt.

Meer informatie over woonruimte in Málaga voor studenten

 

Vragen over een stage in Málaga / Zuid Spanje?

Wil je als student of ouder meer informatie over stagelopen in Málaga? Stel je vraag via onderstaand contactformulier. Je vraag gaat direct naar Jongleren. Zij helpen je graag op weg naar een mooi avontuur in Málaga  / Zuid Spanje.

Informatieverzoek stage Jongleren