Bed Breakfast omgeving Malaga
 

Bed & breakfast El Níspero Dulce is gelegen aan de rand van de Sierra de Tejeda op loopafstand van het dorp Alcaucín en 25 minuten van de kust (Torre del Mar).

Naast 2 B&B kamers kun je hier ook kiezen voor een verblijf in een studio of een appartement. Deze accommodatie is perfect voor mensen die willen genieten van rust en ontspanning. Een mooie tuin met terrassen en schaduwplekken geeft volop privacy. Vanaf het zwembad heb je prachtige vergezichten over de vallei. Dit alles maakt het genieten compleet.

Bed-breakfast-omgeving-malaga-nispero-2

Omgeving B&B

De omgeving van deze B&B heeft veel te bieden. Volg bijvoorbeeld de ”Ruta del Aceite y los Montes” (Olie en Bergen route) en ontdek de dorpen rond het Viñuela meer.

Op ongeveer 45 minuten (25 kilometer) van de accommodatie ligt het dorpje Comares, één van de hoogste dorpen van Andalusië. Vanuit de tuin zie je bij zonsondergang de lichtjes van het dorp aan gaan.

Bed Breakfast omgeving Malaga

Eén van de mooiste witte dorpjes is Frigiliana. Op ongeveer 45 minuten rijden (45 kilometer) vind je dit dorp met een historisch karakter en enorm veel charme. Niet ver van Frigiliana ligt de kustplaats Nerja. Hier vind je veel (toeristen)winkels en plaatsen om te eten. Niet te missen is de ‘Balcón de Europe’. Deze promenade is op een klif gebouwd en geeft een indrukwekkend uitzicht over de Middellandse zee.

Zin in een sportief uitstapje? In de ”Sierras de Tejeda”, een groot natuurpark, kun je mooie wandelingen maken en fietsen (mountainbiken).

Kris en René heten je graag welkom bij El Níspero Dulce.

Website accommodatie
Reserveringsverzoek El Nispero Dulce
Dit bericht wordt rechtstreeks naar de eigenaar van deze accommodatie gestuurd. Deze zal zo snel mogelijk contact opnemen.
Bezig met versturen