bed breakfast Malaga omgeving
 

Bed & Breakfast Finca Gordo ligt 30 minuten rijden van Málaga stad in het Andalusische plaatsje Riogordo. Het eerste wat bij aankomst opvalt, is het adembenemende uitzicht over de imposante bergtoppen, een indrukwekkend panorama.

Het is er aangenaam toeven!

Bed breakfast omgeving Malaga

Neem snel een kijkje bij B&B Finca Gordo in de prachtige Axerquia provincie Málaga. De Nederlandse eigenaren Marina en Peter hebben van de finca op het enorme landgoed een heerlijke Bed & Breakfast gemaakt. Finca Gordo ligt net buiten het dorpje Riogordo, tussen de citroen-, olijf- en amandelbomen. Alles is tot in de puntjes verzorgd  boek dus snel.

Uno, dos, tres of cuatro?

Malaga bed & breakfast

De Bed & Breakfast heeft 4 slaapkamers. Allemaal met een eigen entree en een gezellig buitenzitje. Iedere kamer heeft een eigen badkamer en suite waar nieuwe fris witte handdoeken voor je klaarliggen. Verspreid over het terrein zijn overal zitjes te vinden waar je kan relaxen en genieten van het uitzicht. En heb je zin om even op te frissen? Neem dan een duik in het zwembad! Hamandoeken voor bij het zwembad liggen ook al voor je klaar. Dat is nog eens lekker vakantie vieren!

Hapjes & Drankjes

bed & breakfast Malaga tapas

Marina en Peter maken een heerlijk ‘op maat’ gemaakt ontbijt met zoveel mogelijk producten uit de regio. Je kan zelf aangeven waar je zin in hebt; bijvoorbeeld zelfgemaakt brood met kaas, vlees of iets zoets en vaak een verrassing.

Een paar keer per week kan je ook ’s avonds aanschuiven bij Finca Gordo. Hoe vaak en wanneer wordt afgestemd met de gasten. Peter bereidt dan een heerlijk 3 gangen diner en Marina zorgt voor een mooie gedekte tafel waar alle gasten gezellig aan kunnen schuiven. Ook is er een honestybar aanwezig op de Finca waar je koffie en thee kan maken en waar frisdranken, wijn en bier koud staan.

De Bed and Breakfast ligt op 3 minuten rijden van het witte dorpje Riogordo. Vanwege de centrale ligging is Finca Gordo een ideale uitvalbasis om Andalusië te ontdekken. Wat denk je van lekker met de auto langs de witte dorpjes toeren? Een dagje naar zee of wandelingen in de prachtige omgeving? Of ontdek de mooie historische steden zoals Málaga, Ronda, Cordoba of Granada.

Bezoek de website van B&B Finca Gordo

Informeer naar de beschikbaarheid bij Bed & Breakfast Finca Gordo

Reserveringsverzoek Finca Gordo
Dit bericht wordt rechtstreeks naar de eigenaar van deze accommodatie gestuurd. Deze zal zo snel mogelijk contact opnemen.
Bezig met versturen