Bed breakfast Malaga
 

Wakker worden in B&B Lagabella is een ervaring op zich. Fluitende vogels, langzaam wakker worden van de eerste zonnestralen op het terras en genieten van het mooie uitzicht.

Aan de horizon zie je de zee. Rondom de B&B komt een gevoel van rust, kalmte en bewondering voor de ongerepte natuur over je heen. Bergen, olijfbomen en palmen maken het plaatje compleet. En niet te vergeten een gezamenlijke zwembad ligt aan je voeten.

Wakker worden in Lagabella is een feest. Deze kleinschalige Bed & Breakfast in de provincie Málaga ligt aan de rand van het natuurpark Sierra de Tejeda y Almijara in Axarquia, Andalusië. Op de top van een berg, tussen de typisch Andalusische ‘Pueblos Blancos’ (witte dorpjes) Canillas de Aceituno en Sedella, biedt Lagabella de ideale basis om Andalusië te ontdekken.

Pak de auto en rijd verschillende ongerepte routes gekenmerkt door olijfbomen en wijngaarden, zon, bergen en wijn. Bezoek het sfeervolle Málaga, de gezellige kustplaats Torre del Mar en sla ook het historische Granada niet over! Hikefanaten en wandelaars kunnen hun hart ophalen met verschillende routes door de meest spectaculaire natuurgebieden binnen handbereik.

kamers B&B Lagabella

De drie knusse kamers staan los van elkaar, elk met een eigen ingang en privé terras, gratis WIFI, satelliet TV, airco, baddoeken, haardroger, shampoo en zeep.

Elke kamer heeft zijn eigen sfeer maar ze hebben allemaal iets gemeen; het is goed toeven en ontspannen in alle kamers.

Voel je thuis!

www.lagabella.com