Bed and Breakfast Malaga
 

Deze bed en breakfast in de regio Málaga is een goede locatie om de cultuur en de natuur van Andalusië te beleven. Casa Agradable ligt bij het plaatsje Arenas (416 meter hoogte) in de mooie omgeving van de Axarquia. De eerste stranden liggen op slechts 13 kilometer vanaf het huis. Málaga ligt op 44 kilometer van Arenas en is makkelijk te bereiken over mooie wegen.

Bed and Breakfast Malaga

Deze accommodatie is een heerlijke uitvalsbasis om de bezienswaardigheden van Málaga te gaan bekijken. Andere mooie plaatsen in Andalusië, zoals Granada, Ronda Sevilla, Jaén en Córdoba zijn ook goed bereikbaar vanuit Casa Agradable.

Bed and Breakfast Malaga

’s Avonds kun je lekker bijkomen op de veranda in de rustige omgeving van Casa Agradable. Heerlijk zwemmen in het privé zwembad, na een dagje winkelen in Málaga, is ook mogelijk. De Nederlandse eigenaren Hans en Anne-Loes hebben een aantal mooie kamers beschikbaar waar je optimaal van je vakantie kunt genieten.

Website accommodatie
Reserveringsverzoek Casa Agradable
Dit bericht wordt rechtstreeks naar de eigenaar van deze accommodatie gestuurd. Deze zal zo snel mogelijk contact opnemen.
Bezig met versturen