Bed & breakfast Malaga
 

Logeren op een hoekje van de wereld? In Rincón del Mundo wordt u werelds onthaald met invloeden van overal! Silvie en Lars hebben jaren in de reissector gewerkt, waardoor ze hun gasten hartelijk kunnen verwennen met tradities, gebruiken en verhalen van over de hele wereld. Ze laten je ook graag kennis maken met lokale tradities en gebruiken. Ze zijn goed ingeburgerd, op de hoogte van lokale festiviteiten en buurtfeesten en hebben veel kennis die je niet in een reisgids vind. Deze informatie en hun ervaring komt zeker van pas bij het ontdekken van dit magische plekje in de Zonnevallei.

B&B als uitvalsbasis voor heel Andalusie

Een hoekje, rustig op het platte land, uitgestrekte vergezichten over vallei, bergen en Moorse ruïnes, maar toch niet afgelegen! Op slechts 600 meter bevindt zich al een heerlijk restaurant “El Mirador de Alora” en op het einde van de weg vind je restaurant “Sol del Rio”. Deze laatste is gekend voor de beste tapas van Andalusië. Door de centrale ligging in Andalusië kun je vanaf deze plek alles makkelijk bereiken! Erg populair is op dit moment de Caminito del Rey in Alora/Ardales/El Chorro. Ook plaatsen als Ronda, Cordoba, Granada, Sevilla, Málaga, El Torcal, Antequera, El Juzcar, Setenil en de kuststreek met Marbella, Benalmadena, Torremolinos, Tarifa, Gibraltar zijn vlakbij. Je hebt hiermee slechts één logeeradres nodig om heel Andalusië te ontdekken.  Het bespaard je veel tijd en je kunt vanaf het eerste moment direct genieten.

Overnachten in een gezellige sfeer

Bed Breakfast Malaga

Logeer in alle rust en privacy en geniet van een persoonlijke aanpak. Met iedere dag een ander ontbijt. Gasten prijzen Silvie en Lars vooral voor de heerlijke verrassingen tijdens het ontbijt, de gezellige sfeer, gastvrijheid, centrale ligging en het thuisgevoel. En toch altijd met de nodige vrijheid om hun vakantie zelf in te delen. Door het kleinschalige karakter kan het ontbijt op het gewenste tijdstip geserveerd worden. A la carte aan tafel!

Bed Breakfast Malaga

Luxe en comfort

Alle ingrediënten voor een super vakantie zijn hier aanwezig. Een heerlijk verfrissend zwembad, een BBQ en buitenbar, gezellige palmtuin met ligbeden, verscheidene zithoekjes en terrassen, 3 ruime gastenkamers, salon met tv Vlaanderen, openhaard, bibliotheek met reisgidsen, gezelschapsspelen voor leuke familieavonden, kinderhoek en kinderbenodigdheden, wifi.

Geniet van de Andalusische omgeving

Bed & breakfast Malaga omgeving

Gebruik al je zintuigen HOOR, PROEF, VOEL, RUIK, ZIE en ONTDEK dit heerlijk stukje paradijs in de Zonnevallei zelf. Silvie en Lars noemen het ook wel eens “de moestuin van Andalusië”. Door de grote hoeveelheid zonne-uren groeien hier een heel jaar lang allerlei tropische fruitsoorten. Kortom, de gedroomde locatie voor een heerlijk Andalusische verblijf. De hoofdplaats van de Zonnevalei of Valle del Guedalhorce is Alora. Een idyllisch en typisch wit Andalusisch dorp, genesteld tussen drie grote rotsen en bekroond door de ruïnes van het Moorse kasteel. Of zoals men hier zegt een echte “pueblo blanco”. Van hieruit heb je schitterende vergezichten over de natuurgebieden en dorpen rondom. En dit alles op een 35 tal minuten van de hoofdstad Málaga, de luchthaven en de stranden van de Costa del Sol.

Silvie, Lars, Milas en Wasabi verwelkomen je het hele jaar door met een frisse tinto de verano en een grote glimlach! Tot ziens bij B&B Rincón del Mundo.

 

Website accommodatie
Reserveringsverzoek Rincon del Mundo
Dit bericht wordt rechtstreeks naar de eigenaar van deze accommodatie gestuurd. Deze zal zo snel mogelijk contact opnemen.
Bezig met versturen

 

 
 
 
 
 
Menu
zoeken