Sara Sueño is gelegen in de prachtige natuur van Andalusië in Colmenar, op slechts 30 min van de bruisende stad Málaga. Het rustig en gezellig dorp ligt op 5 km van de B&B en aan de rand van de bergen.

Ligging bed & breakfast Sara Sueño

De ligging is een waar paradijs voor wandelaars en fietsers. Er worden tal van activiteiten aangeboden waaronder Vespatours, paardrijden, boottocht, fietsverhuur, massages. Het dichtstbijzijnde strand is Playa de La Malagueta in Málaga zelf. De B&B is centraal gelegen om steden te bezoeken zoals Malaga, Antequera, Córdoba, Ronda, Granada.

Genieten van comfort en een prachtige omgeving

Vakantie bij Sara Sueño staat garant voor rust en genieten, dit in een prachtige omgeving vlakbij het natuurpark Montes de Malaga. De finca bestaat uit 3 nieuwe kamers met prive badkamer en worden voorzien van alle comfort. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de casita te huren voor 2 tot 4 personen.

Lekker eten met dagverse producten

Een goede nachtrust en lekker eten staan bij Sara en Tim centraal. Een uitgebreid ontbijt met dagverse producten, ideaal om de dag te starten. Tweemaal per week is er de mogelijkheid om samen gezellig te tafelen. De Belgische keuken met een Spaanse touch.

Website accommodatie

 

Hieronder kun je direct een informatie-/ reserveringsverzoek naar deze B&B sturen

Reserveringsverzoek BB Sara Sueno
Dit bericht wordt rechtstreeks naar de eigenaar van deze accommodatie gestuurd. Deze zal zo snel mogelijk contact opnemen.
Bezig met versturen