Appartement Nerja - reisgids Malaga
 

Nerja is een ware droombestemming: een prachtige plaats in Andalusië, gelegen aan zuidkust van Spanje op 65 km van het vliegveld van Malaga. Met haar warme klimaat (in zomer en winter), natuurschoon en het typisch Spaanse en historische karakter, de tapasbarretjes, restaurantjes en de schitterende stranden en rustige baaien staat Nerja garant voor een geweldige vakantie!

Niet ver van het mooie Burrianastrand in Nerja en op loopafstand van het gezellige centrum liggen Strandhuys Appartementen Burriana 1 en Burriana 2.

Appartement 1 ligt direct aan het zwembad en het sfeervolle zonneterras.

Appartement Nerja - Malaga

Appartement 2 ligt een verdieping lager en is gelegen aan een groenstrook.

Appartement Nerja - Malaga reisgids

Dit appartement heeft tevens een gezellig privé terras met veel privacy en een gezellige eet-/zithoek. Via dit terras is er toegang tot het zonneterras en het zwembad. Zowel het zonneterras als het zwembad is uitsluitend toegankelijk voor de gasten van onze 2 appartementen.

Mooie appartementen in Nerja

Beide appartementen zijn volledig nieuw ingericht (o.a. boxspringbedden) en beschikken allebei over Nederlandse radio en tv en (gratis) wifi.
De 2 appartementen zijn ook als 1 accommodatie te boeken, ideaal als u bijv. samen met familie of vrienden op vakantie wenst te gaan maar daarnaast toch kan genieten van uw eigen privacy.

Appartementen met ideale ligging

Beide appartementen liggen dichtbij het mooie Burrianastrand (5 minuten lopen). Dit mooie strand heeft een gezellige boulevard met winkeltjes en leuke restaurantjes. Langs het strand is een promenade met echte spaanse Chiringuito (strandtentjes) waar u heerlijke vlees- maar vooral visgerechten kunt eten die op traditionele wijze wordt klaar gemaakt.

Naar het gezellige centrum van Nerja is het ongeveer 15 minuten wandelen maar de weg er naartoe is zeker de moeite waard want zo ziet u van bovenaf een prachtig uitzicht over Burriana en komt u langs mooie baaien en strandjes.

Meer informatie over deze mooie appartementen in Nerja