Vakantiehuis Malaga
 

Ten oosten van Málaga met het strand van de Costa del Sol op slechts 600 meter ligt vakantiewoning Casa Esperanza. En niet alleen het strand is dichtbij maar via de kustweg bent u snel in Málaga of Nerja. Maar ook het Andalusische landschap en de witte bergdorpjes zijn goed bereikbaar.

Vakantiehuis Malaga

Vakantiehuis dichtbij Málaga

Casa-Esperanza is een ruime vakantiewoning gelegen op een kleinschalig complex met diverse faciliteiten, ruim opgezet met mooi aangelegde tuinen. Het complex heeft meerdere zwembaden. Direct grenzend aan de achtertuin van de vakantiewoning ligt al een zwembad met een douche/toiletgebouw. Op het complex zijn padelbanen, speeltuintjes, sauna, jacuzzi, tafeltennis en een fitnessruimte, allen gratis.

Vakantiehuis Malaga

De vakantiewoning is voorzien van airconditioning en verwarming in de woonkamer en alle slaapkamers. U kunt gebruik maken van Wifi Internet en indien gewenst Nederlandse TV kijken. Maar beter is het om in de tuin in de comfortabele lounge stoelen te genieten van de heerlijke Spaanse avonden.

In de vakantiewoning ligt een informatiemap waarin leuke dagtrips, wandelroutes en autoroutes staan omschreven. Tevens liggen er diverse informatiefolders en routekaarten.

Lees hier meer over Casa Esperanza