Haven Malaga - Muelle Uno
 

14.000 vierkante meter winkelgebied. Dit nieuwe winkelcentrum in het nieuwe havengebied van Málaga is eind november 2011 geopend. De oude pier Muelle de la Farola is geheel gemoderniseerd en omgetoverd tot een prachtig winkelgebied. Hiermee is het beeld van het havengebied aangenaam veranderd.

Naast allerlei bekende winkels en merken als Timberland, Diesel, Lacoste, Tommy Hilfinger en Mango zijn er ook gezellige restaurants en bars te vinden in Muelle Uno. Vanuit het historische centrum ligt dit winkelcentrum op loopafstand bij de haven. Bij het winkelcentrum is er ook voldoende parkeergelegenheid. Ook het het bekende museum Pompidou is in de haven gevestigd.

Wandelpromenade Málaga

Naast winkelen wordt Muelle Uno, door zowel de Malagueños als de toerist, gebruikt om gezellig te wandelen. Langs de promenade staan diverse bankjes vanwaar het genieten is van het uitzicht op de haven, de zeiljachten en de passerende mensen. Op het verhoogde gedeelte van Muelle Uno, boven de winkels, heb je een nog mooier uitzicht. Voor de sportievelingen onder ons, er staan hier diverse fitness toestellen om even de dagelijkse workout te doen.

 

Handige informatie
Adres: Passeo de la Farola
Openingstijden: 365 dagen per jaar, winkels hebben verschillende openingstijden
Website: Muelle Uno