malaga-zali-stedentrip-2

Op de markt Mercado Atarazanas kun je vaak prima noten kopen. In de straat achter de markt zit een klein winkeltje met snoepgoed en noten die daar zeker niet voor onder doet.

Bij Aperativos Zali zijn de noten zoals amandelen, pistache noten, walnoten en cashewnoten goed vers en liggen netjes gesorteerd in bakken. De prijs ligt vaak net wat gunstiger dan op de markt. Ze hebben een uitgebreid assortiment en de noten zijn vaak in diverse variaties te koop. De amandelen zijn bijvoorbeeld naast gezout of ongezout ook geroosterd of gefrituurd verkrijgbaar.

Naast de noten verkoopt deze winkel ook allerlei snoepgoed. Vooral voor het weekend zie je hier de oma’s allerlei zoetigheid inkopen om hun kleinkinderen mee te verrassen.

Een zakje nootjes is altijd lekker voor onderweg tijdens je bezoek aan Málaga. Heb je eenmaal een handje van deze noten op dan is de kans groot dat het zakje snel op is. Gelukkig is de Aperitivos Zali dagelijks geopend, met uitzondering van de zondag en tijdens de siësta. In calle San Juan zit ook een winkel van Zali, deze is nog wat kleiner.

 

Handige informatie:
Adres: calle Moreno Carbonero 10 en calle San Juan 30
Openingstijden: MA – ZA 9.00 – 14.00 en 17.00 – 20.00
Website: Zali Aperetivos