Winkelen Malaga - Larios
 

Winkelen in Málaga

Calle Marqués de Larios is dé winkelstraat van Málaga. Deze prachtige autovrije straat is een plaatje om te zien! Met een schaduwdoek boven de straat kun je hier zelfs in de zomer lekker winkelen. Er zijn veel mooie winkels van bekende merken te vinden in Calle Larios.

Winkelen Malaga

Mooie winkels om lekker te shoppen

Met zoveel mooie winkels kun je prima shoppen in Málaga. Hieronder een aantal winkels in Calle Larios.

Massimo Dutti heeft in Calle Larios 2 kledingwinkels, één voor heren en één voor dames- en kinderkleding. De kleding komt in het ruime winkelpand erg mooi tot zijn recht. Van de Spaanse keten Mango is er een damesvestiging en een H.E. Mango speciaal voor de heren.

Eigenzinnige kleding met aparte prints en felle kleuren kun je vinden bij het Spaanse merk Desigual.

Er zijn leuke winkels voor de jeugd zoals: Pull & Bear en Bershka.
Mooie schoenenwinkels: Antonio Parriego en Nicolas.
Diverse lingeriezaken: Calzedonia, Intimissimi, Oysho en Women’s secret.
Neem ook eens kijkje in de kleine, soms iets te volle boetiekjes zoals Odd en Centro Moda.
Voor de liefhebbers van make-up is er Kiko. Bij deze keten kun je de make-up ter plaatse uit proberen. Wattenschijfjes en removers liggen klaar om de make-up te verwijderen wanneer deze niet in de smaak valt.

In Calle de Liborio Garcia (een zijstraat van Calle Marqués de Larios ) zit het grote pand van de Spaanse keten Zara. Er is een kinder-, dames- en herenafdeling. Op de bovenste verdieping kun je de afdeling van Zara Home terug vinden.

Aan het einde van Calle Larios kom je uit op Plaza de la Constitución waar Stradivarius, sieradenwinkel Uno de 50, en de mooie winkel van Nespresso hun winkelpand hebben.

Heb je tussendoor zin in een ijsje? Dan is ijssalon Casa Mira een echte aanrader, heerlijk! Geliefd bij de Malagueños vanwege het ambachtelijke ijs en de lokale specialiteiten.

 

Openingstijden winkels Málaga

De grote ketens zijn van ongeveer 9:30 – 21:30 uur geopend.

Tussen 14.00 uur  en 17:00 uur is het vaak rustiger op straat, een  groot deel van de (kleine) winkels is dan vanwege de siësta gesloten.

Tip: Winkel als de Spanjaarden, ze doen dit veelal in de wat koelere avond .

Calle Larios is een goed beginpunt voor een een dagje (of avondje) winkelen in Málaga.