Restaurant Malaga - Batik

Home / Eten en drinken in Málaga / Restaurants in Malaga / Restaurant Batik Málaga, mét dakterras!

 

Batik is één van de nieuwste hotspots in Málaga. Je kunt er terecht voor een lekker hapje of een drankje op het geweldige dakterras.

Verrassende locatie

Het restaurant is vanaf de straat (calle Alcazabilla) niet te zien. Je komt binnen via de entree van het Premium Hostel. De lift in het strak gerenoveerde pand brengt je naar de 4e etage. Hier bevindt zich het moderne restaurant. Een stukje hoger kom je uit op een geweldig lounge terras.

Heerlijk eten!

Restaurant Malaga - Batik

Het restaurant weet de zintuigen te prikkelen. In een moderne en sfeervolle omgeving worden prima gerechten geserveerd. De prijzen zijn wellicht wat hoger dan de doorsnee restaurants in Málaga, maar dat proef je zeker terug!

Chefkok van La Cónsula
Het leuke is dat chefkok Iván Bravo van Batik is opgeleid in Málaga, aan de bekende horeca opleiding La Cónsula. Vervolgens heeft hij veel ervaring opgedaan bij verschillende prestigieuze restaurants in Spanje. Hij was ondermeer werkzaam onder sterrenkoks als Martín Berasategui, Manuel de la Osa en José Carlos Garcia.

Restaurant Malaga - Batik

De chefkok weet de gasten te verrassen met verfrissende smaken. Naast de mooie gerechten in het restaurant, kun je ook kleine losse gerechtjes bestellen op het aangrenzende terras. Probeer zeker eens één van de hamburguesas of de smaakvolle rollos.

En daarna een stapje hogerop!

Terras Batik - Restaurant Malaga

Een paar treden hoger ligt een mooi dakterras. Het is een echte chill-out met bar, statafels en bankjes. Het uitzicht van het terras is uniek. Je kijkt uit over de straat Alcazabilla, de Gibralfaro berg, het Alcazaba en Teatro Romano. Ook in de avonduren, wanneer de gebouwen mooi zijn uitgelicht, is het een plaatje. Een heerlijke plek om te loungen tijdens de zwoele avonden en nachten in Málaga.

Tip! Wil je alleen een drankje drinken op dit dakterras, dan kun je direct met de lift naar de bovenste etage.

Openinstijden Batik

12.30 – 00.00 uur
(van zondag tot en met woensdag)

12.30 – 02.00 uur
(van donderdag tot en met zaterdag)

 

Adres: calle Alcazabilla 12
Let op het restaurant is populair, reserveren vooraf is aan te raden.
Website Batik

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *