Restaurant Malaga - Flamenco

Home / Eten en drinken in Málaga / Restaurants in Malaga / Vino Mio – restaurant Málaga met flamenco

 

Restaurant Vino Mío ligt aan het pleintje bij Teatro Cervantes. Het is een sfeervol pleintje waar je in de relaxte stoelen op het terras van Vino Mio een lekkere hapjes en drankjes kunt bestellen. De kaart is erg uitgebreid met pastas, salades, exotische- en vegetarische gerechten. En natuurlijk mogen de tapas in hartje Málaga niet ontbreken.

Bekijk de video over Vino Mio met eigenaresse Hélène Mostertman

Flamenco in Málaga

Vino Mio is één van de plaatsen waar je kunt genieten van een flamencoshow. Dit is de enige plaats in Málaga waar je bijna dagelijks tussen 20:00 uur en 21:30 uur de  flamenco met gitaarmuziek kunt aanschouwen. Het is een gezellig concept met dans en muziek tijdens het eten. De sfeer is ongedwongen en typisch Spaans. Een genot voor de liefhebbers en mensen die graag flamenco in Málaga willen zien.

Restaurant Malaga - Vino Mio

Loungebar Málaga

Behalve lunch, diner en een flamencoshow is er meer bij Vino Mio. Na 24:00 uur veranderd het restaurant in een loungebar. Je kunt in een typische lounge sfeer cocktails of andere drankjes nuttigen.

Vino Mio is geopend van woensdag tot en met zondag vanaf 13:00 uur.

Reserveren

Wil je zeker zijn van een tafel of graag de flamencoshow meemaken? Dan is het aan te raden om vooraf te reserveren. De flamencoshow start om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Wil je het helemaal meemaken dan kun je het best vanaf 19.30 uur reserveren.

Openingstijden:  woensdag t/m zondag 13:00 uur tot in de late uren
Adres: Plaza Jeronimo Cuervo 2
Menukaart: Restaurant Vino Mio
 
 

One Comment

  1. Liesbeth en Katrien says:

    Heerlijk gegeten en een leuke dans en zang erbij, een aanrader

     

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *