Malaga restaurant - reisgids Malaga
 

Stiekem gaan we steeds vaker naar dit kleine, enigszins verborgen restaurantje. Meestal voor de lunch, maar ook weleens voor het ontbijtbuffet. Het is zeker geen sterrenrestaurant, maar desondanks kun je er prima eten!

 

Lekker voor de afwisseling

Soms heb je even behoefte aan iets anders. Astrid is dan een prima alternatief! Een aangename afwisseling op de vele bekende (gefrituurde) tapas.

Biologisch

Het is interessant om te zien hoe en welke ingrediënten dit restaurant kiest. Alle gerechten op de kaart zijn samengesteld met seizoensgebonden producten en ecologisch verantwoord. 95% is biologisch en het grootste deel bestaat uit lokale producten.

Restaurant Malaga Astrid - reisgids Malaga

De gerechten bevatten vaak (verrassende) groenten. Voor de vegetariër is er dus ook voldoende te kiezen. Vlees staat wel op de kaart, maar er is minder keuze.

 

Lunchen

Malaga restaurant - reisgids Malaga

Op werkdagen heeft Astrid een speciaal lunchmenu. Uit de gerechten van de dag kies je twee platos (gerechten). Als afsluiter kun je een klein nagerecht kiezen. Inclusief een drankje betaal je hiervoor € 8,50. Voor een lunch vinden wij de hoeveelheid perfect. Een grote eter wil misschien nog iets nabestellen.

Restaurant Malaga - Malaga reisgids

Dagelijks zijn er verschillende soorten soep, salades, wraps en groenten. Maar ook vis en vleesgerechten.

Tip! Ben je met z’n tweeën of meer personen. Bestel allemaal iets anders van het menu en geef bij de bestelling ‘para compartir’ aan. Je kunt dan de platos met elkaar delen en van alles wat proeven. Van de kaart bestellen kan ook.

 • Het lunchmenu van €8,50 is alleen van maandag tot en met donderdag (13.00 uur tot 16.30 uur).

 

Lekker wakker worden met een ontbijtbuffet

ontbijt Malaga

Langzaam wakker worden kan ook bij Astrid. Dagelijks is er een klein maar fijn ontbijtbuffet. De prijs voor het onbijt is met € 4,50 echt gering. Het ontbijtbuffet is namelijk onbeperkt en inclusief koffie of thee. Sapjes en melk (ook soja) mag je zelf inschenken bij het buffet.

ontbijt restaurant Malaga

Er is gesneden vers brood en desgewenst kun je dit roosteren. Beleg is er voldoende, zoals kaas en verschillende soorten jam uit de streek. Voor de liefhebber is er yoghurt met muesli. Op etagères staan huisgemaakte cupcakes en muffins. Vers fruit zorgt voor de nodige vitaminen.

 • Het ontbijtbuffet is beschikbaar van woensdag tot en met zaterdag (10.00 tot 12.00 uur).

Adres en openingstijden

Astrid Tapería Orgánica kun je vinden in Calle Calderón de La Barca 6, een zijstraat van Calle San Juan.

Maandag en dinsdag 12.00 – 23.00 uur
Woensdag tot en met donderdag 10.00 – 23.00 uur
Vrijdag en zaterdag 10.00 – 00.00 uur

>> Op  zondag gesloten.

 
 

4 Reacties

 1. Top eten. Echt wat anders dan wat je over het algemeen krijgt. Na een heerlijk diner wilde ik ook het ontbijt wel eens proberen. Helaas serveren ze dat alleen op zaterdag en zondag in de ‘winterperiode’ (26/09 tot 20/06).

   
  • Beste Jeroen,

   Bedankt voor je reactie! Het ontbijt is inderdaad tijdens bepaalde periodes, maar helaas is niet altijd exact duidelijk wanneer. Op z’n Spaans zullen we maar zeggen 😉

   Groetjes Gerard en Jacqueline – Beleef Málaga

    
 2. Helaas was dit restaurant dicht op zondagavond 27 december. Jammer, we waren er speciaal voor op pad gegaan. Maar gegeten bij het naastgelegen restaurantje, maar dat was niet zo’n aanrader.

   
  • Hallo José,
   Bedankt voor je reactie. Dit restaurant is inderdaad open van maandag tm. zaterdag. Spijtig dat jullie voor een gesloten deur hebben gestaan. Voor de volledigheid hebben we ‘zondag gesloten’ aan de openingstijden toegevoegd.
   Groetjes Gerard – Beleef Málaga

    

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *