Bar Malaga - Ultimo Mono
 

El último mono is een klein en knus zaakje in hartje Málaga, waar je heerlijke koffie en vers geperste sapjes kunt drinken. Het is geen authentieke koffiebar, maar wel eigentijds en hip.

De jongens van deze zaak zijn erg enthousiast en bakken dagelijks verse lekkernijen voor bij de koffie. De geuren van brownies, amandelkoekjes en cupcakes zijn moeilijk te weerstaan tijdens het bestellen van je koffie. Het concept van de zaak is simpel en heeft één stelregel, alle ingrediënten en verpakkingen zijn 100% natuurlijk. Desondanks zijn de prijzen zeer schappelijk. Door de inrichting met verschillende ‘gepimpte’ meubels is het net of je een huiskamer binnenloopt. Een gezellig sfeertje met een zoete inval. Wanneer je goed rondkijkt ontdek je grappige details. Zo zijn er in de muren kleine bouwstenen van Lego toegevoegd.

Hoewel het in Spanje niet echt gebruikelijk is, kun je de koffie en sapjes ook meenemen. Geniet je ter plaatse van je koffie of sapje, dan kun je ondertussen gratis gebruik maken van Wifi. De inlognaam is iedere dag anders en kun je vinden op de kassabon. Altijd handig om je leukste foto’s uit Málaga te delen met het thuisfront.

El último Mono kun je vinden in het straat calle Duende. Loop vanaf Plaza de la Constitution naar de 2e winkelstraat calle Nueva. Ga halverwege na de winkel van Decathlon rechts het straat in en je ziet vanzelf El último Mono

Deze koffie- en sappenbar in Málaga is 6 dagen per weel open van 9.00 uur tot 20.30 uur.

Openingstijden: Ma – Za 9.00 – 20.30 uur (zondag gesloten)
Adres: Calle Duende 6 (zijstraat van winkelstraat calle Nueva, zie plattegrond)
 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *