Bakkerij Malaga - Julia Bakery
 
Helaas is deze locatie gesloten

Oei, dit is een fijne bakkerij! Op de toonbank staan de lekkere zoetigheden, taartjes en verse broden prachtig uitgestald. Daar krijg je honger van!

Bakkerij Malaga - Julia Bakery

Van cupcakes naar bakkerij

Voorheen was het nog Julia Cupcakes, maar nu heeft Julia een nieuwe winkel in Calle Carreteria, Julia Bakkery. De cupcakes zijn er nog steeds, maar je kunt er nu ook andere gebakjes en (speciaal) brood kopen.

Bakkerij Malaga - Julia Bakery

Behalve meenemen kun je ook ter plaatse gezellig wat eten en drinken. Lekker voor tussendoor of om de dag mee te beginnen. De bakkerij heeft ook WiFi.

 

Net even anders

Het lokaal van Julia Bakery is strak en minimalistisch ingericht. De heerlijke geur van de bakkerij komt je bij binnenkomst tegemoet. In deze sfeer, met zicht op een straat met auto’s en voetgangers,krijg je een beetje het New York gevoel. Een rustpunt midden in het drukke stadsleven.

Bakkerij Malaga - Julia Bakery

Julia Bakery heeft een eigen (niet Spaanse) stijl. Dat maakt het wat ons betreft net even anders dan bijvoorbeeld de bekende bakkerij La Canasta. Niet alleen qua uitstraling, maar ook met de smaakvolle (ecologische) broden en cupcakes. Naast chocolade cupcakes, bagels en salades wordt er ook zuurdesem- en speltbrood gemaakt.

Deze fijne bakkerij kun je vinden in Calle Carreteria 44.

Openingstijden
Maandag tot en met zaterdag 10:00 – 14:30 uur en 17:00 – 21:00 uur.
Op zondag gesloten.

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *