Semana Santa Malaga
 

Programma en route Semana Santa Málaga 2023

Je wilt alles weten over het programma van de Semana Santa in Málaga? De broederschappen in Málaga hebben allemaal een vaste dag waarop ze hun processie lopen. De dag is ieder jaar hetzelfde, maar de vertrektijden en routes kunnen per jaar verschillen.

Kort voor de Semana Santa maakt de vereniging van broederschappen het definitieve programma bekend. Dit programma lees je terug in de Semana Santa gids van Beleef Malaga. Hierbij staan ook alle routes per processies, zodat je alles goe kan volgen.

Lees verder of vraag alvast de Semana Santa gids voor 2023 aan.

 

Programma Semana Santa Malaga

Ontdek per dag welke processies je kan zien in Málaga tijdens de Semana Santa. Inclusief routes en tijden.

 

Semana Santa gids Malaga

Voor wie alles wil weten over Semana Santa 2023 is het e-Book over deze week een perfecte handleiding. Je kan deze alvast aanvragen. Zodra het programma bekend is ontvang je de gids in je mailbox. Je kan de gids downloaden en eventueel ook uitprinten.

Semana Santa gids Malaga

Ruim 40 pagina’s geven je alle informatie over de Semana Santa in Málaga. Waar je de processies kunt zien en hoe laat ze beginnen. Je leest ook interessante details over de broederschappen en hun processies.

Geniet van een bijzondere week in Málaga, vraag nu je Semana Santa special aan. Samengesteld door de makers van Beleef Málaga.

Semana Santa Malaga 2023
In 2023 zijn de Semana Santa processies in Malaga te zien van zondag 2 april tm. zondag 9 april (Paasdag).

Wat kun je verwachten van de Semana Santa gids / special?

  • bijzondere feiten over de processies
  • praktische informatie
  • plattegrond met de officiële route
  • alle aanvangstijden per processie
  • het programma per dag
  • details van alle processies en broederschappen
  • leuke dingen om te doen tijdens Semana Santa

Vraag nu je Semana Santa special voor 2023 aan

 

Wat mensen zeggen over de Semana Santa gids

Echt genoten !!!

Rated 5 out of 5
19 april 2022

De eerste keer dat ik de Semana Santa van dichtbij meemaakte. Wat een ervaring ! En met jullie uitgebreide info + het dagelijks programma konden we precies uitkiezen wát we wilden zien en wáár we het best konden gaan staan. Top ! Ik heb er prachtige foto’s en filmpjes aan overgehouden. Ook jullie tip om door de straten te kuieren namen we ter harte. Super bedankt !

Nicole

Zeer leerzaam!

Rated 5 out of 5
19 april 2022

De informatie met betrekking tot alle processies in Malaga was zeer uitgebreid , met veel toelichtingen en super leuk om te lezen. Leerzaam en heel erg duidelijk met schema’s per dag.
Complimenten!
Wij hebben het veel gedeeld met onze gasten!

Monique Gulicher

Alles over de semana santa

Rated 5 out of 5
19 april 2022

Ben nog nooit zo accuraat en goed verzorgd geïnformeerd over het programma van de semana santa en alle bijzonderheden over de broederschappen. Chapeau!

Lei Meisen

Fantastisch

Rated 5 out of 5
18 april 2022

Om dagelijks een update te krijgen van de activiteiten tijdens de Semana Santa is werkelijk een groot cadeau. Bedankt daarvoor.

Willem Brandt

Top!

Rated 5 out of 5
18 april 2022

Door de gids wisten we precies waar handig was om te gaan staan. Was heel bijzonder om mee te maken:) Ondertussen checkten we steeds de gids voor info over de gebruiken (het kaarsvet, de kleuren en betekenissen) Aanrader!

Matthea

 

Blij met de Semana Santa informatie? Laat het weten

 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik het programma van de Semana Santa in Malaga vinden?

Het programma van de Semana Santa in Málaga kan je vinden in de Semana Santa Special.

Wanneer zijn de mooiste processies in Malaga tijdens de Semana Santa?

Het is moeilijk te bepalen wat de mooiste processies in Málaga tijdens de Semana Santa zijn. Elke broederschap en processie heeft iets bijzonders. Op Palmzondag zie je de meeste processies. Op Witte Donderdag en Goede Vrijdag zijn de processies erg bijzonder.

Waar kun je de processies in Málaga goed zien?

Je kunt de processies in Málaga goed zien in het centrum van Málaga. De hoofdroute is: Plaza de la Contitución, calle Marques de Larios, Alameda Principal, Plaza de la Marina en de Kathedraal.