Semana Santa Malaga
 

Programma en route Semana Santa Málaga 2024

Je wilt alles weten over het programma van de Semana Santa in Málaga? De broederschappen in Málaga hebben ieder een vaste dag waarop ze hun processie lopen. De dag is ieder jaar hetzelfde, maar de vertrektijden en routes kunnen per jaar verschillen.

Kort voor de Semana Santa maakt de vereniging van broederschappen het definitieve programma bekend.

Het programma lees je ook terug in de Semana Santa gids van Beleef Malaga. Hierin staan ook alle routes per processie, zodat je alles goed kan volgen.
Vraag nu alvast de gratis Semana Santa gids 2024 aan >>>

 

Programma Semana Santa Malaga per dag

Ontdek per dag welke processies je kan zien in Málaga tijdens de Semana Santa. Inclusief routes en tijden.
Let op onderstaande tijden zijn van 2023!

 

Semana Santa gids Malaga

Voor wie alles wil weten over Semana Santa 2024 is het e-Book over deze week een perfecte handleiding. Je kan deze gratis aanvragen. Je ontvangt de gids in je mailbox zodra het programma bekend is. Vervolgens kan je de Semana Santa gids downloaden en eventueel ook uitprinten.

Semana Santa gids Malaga

Ruim 40 pagina’s geven je alle informatie over de Semana Santa in Málaga. Waar je de processies kunt zien en hoe laat ze beginnen. Je leest ook interessante details over de broederschappen en hun processies.

Geniet van een bijzondere week in Málaga, vraag nu je Semana Santa special aan. Samengesteld door de makers van Beleef Málaga.

Semana Santa Malaga 2024
In 2024 zijn de Semana Santa processies in Malaga te zien van zondag 24 maart tm. zondag 31 maart (Paasdag).

Wat kun je verwachten van de Semana Santa gids / special?

  • bijzondere feiten over de processies
  • praktische informatie
  • plattegrond met de officiële route
  • alle aanvangstijden per processie
  • het programma per dag
  • details van alle processies en broederschappen
  • leuke dingen om te doen tijdens Semana Santa

Ontvang je Semana Santa gids 2024


Duurt het langer? Check ook even je spambox.

 

Wat mensen zeggen over de Semana Santa gids

Super info

Rated 5 out of 5
19 april 2022

Als je onder de indruk bent van de Semana Santa in Malaga, van de afmetingen, de muziek, de marsen, die ene drager daar rechts vooraan, de fotograaf, het enthousiaste van de Spanjaarden, die ene body guard en de mystiek, dan is het fijn om elke dag uit te kunnen kijken naar de nieuwe info van Gerard.

Ad

Echt genoten !!!

Rated 5 out of 5
19 april 2022

De eerste keer dat ik de Semana Santa van dichtbij meemaakte. Wat een ervaring ! En met jullie uitgebreide info + het dagelijks programma konden we precies uitkiezen wát we wilden zien en wáár we het best konden gaan staan. Top ! Ik heb er prachtige foto’s en filmpjes aan overgehouden. Ook jullie tip om door de straten te kuieren namen we ter harte. Super bedankt !

Nicole

Zeer leerzaam!

Rated 5 out of 5
19 april 2022

De informatie met betrekking tot alle processies in Malaga was zeer uitgebreid , met veel toelichtingen en super leuk om te lezen. Leerzaam en heel erg duidelijk met schema’s per dag.
Complimenten!
Wij hebben het veel gedeeld met onze gasten!

Monique Gulicher

Alles over de semana santa

Rated 5 out of 5
19 april 2022

Ben nog nooit zo accuraat en goed verzorgd geïnformeerd over het programma van de semana santa en alle bijzonderheden over de broederschappen. Chapeau!

Lei Meisen

Fantastisch

Rated 5 out of 5
18 april 2022

Om dagelijks een update te krijgen van de activiteiten tijdens de Semana Santa is werkelijk een groot cadeau. Bedankt daarvoor.

Willem Brandt

Top!

Rated 5 out of 5
18 april 2022

Door de gids wisten we precies waar handig was om te gaan staan. Was heel bijzonder om mee te maken:) Ondertussen checkten we steeds de gids voor info over de gebruiken (het kaarsvet, de kleuren en betekenissen) Aanrader!

Matthea

 

Blij met de Semana Santa informatie? Laat het weten

 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik het programma van de Semana Santa in Malaga vinden?

Het programma van de Semana Santa in Málaga kan je vinden in de Semana Santa Special.

Wanneer zijn de mooiste processies in Malaga tijdens de Semana Santa?

Het is moeilijk te bepalen wat de mooiste processies in Málaga tijdens de Semana Santa zijn. Elke broederschap en processie heeft iets bijzonders. Op Palmzondag zie je de meeste processies. Op Witte Donderdag en Goede Vrijdag zijn de processies erg bijzonder.

Waar kun je de processies in Málaga goed zien?

Je kunt de processies in Málaga goed zien in het centrum van Málaga. De hoofdroute is: Plaza de la Contitución, calle Marques de Larios, Alameda Principal, Plaza de la Marina en de Kathedraal.