Home / Malaga blog / Reisgids Málaga – Beleef Malaga vakantie reisgids

 

Reisgids Málaga, beleef Málaga optimaal!

Inmiddels is onze Málaga reisgids gereed. Kijk hier voor meer informatie.

 

Afgelopen jaar is er veel gevraagd naar een Málaga reisgids. Een gids van Beleef Málaga is er nog niet, maar wat ons betreft gaat deze reisgids er wel komen. Natuurlijk naast deze website over Málaga.

reisgids Malaga - vakantie Malaga

 

Van informatie naar gids

De stad Málaga is inmiddels een echte topper aan het worden onder de bekende stedentrips. Wij merken dit vooral aan de bezoekersaantallen en de hoeveelheid reacties.
Er komen ook steeds vaker vragen per e-mail binnen over Málaga. Bijvoorbeeld over een goede invulling voor een weekendje Málaga met vriendinnen.

Hieruit zijn leuke, op maat gemaakte, mini-gidsen voortgekomen. We zijn er achter gekomen dat we op deze manier mensen kunnen verrassen met leuke plaatsen in de stad. Wat meer van de gebaande paden af met tips die (nog) niet op een website zijn terug te vinden.

Door het enthousiasme over deze mini-gidsjes en de vraag naar een reisgids Málaga, gaan we de gids nu concreet maken. Later volgen hier meer details over.

 

Tips reisgids Málaga

We gaan eerst nog wat uurtjes werk in de reisgids steken. Dat is een mooie mogelijkheid om nu nog wat extra tips aan de reisgids toe te voegen!
Dus heb je een geweldige tip over Málaga die echt in de reisgids hoort, laat het ons weten!

Plaats hieronder een reactie of stuur ons een bericht met jouw tip of vraag.

Meer over reisgids Malaga van Beleef Málaga

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *