vakantiehuizen Malaga Andalusie
 

Zeer ruime vakantiehuizen in de oude boerderij Finca Las Nuevas

Na twintig minuten rijden, laat je de gemoedelijke maar bruisende stad Málaga achter je. De snelweg verandert in een kronkelende weg de berg op. Eerst heb je nog prachtige uitzichten op de Middellandse zee, dan nemen de bergen de vergezichten over. De weg verandert in een breed zandpad en op meer dan vijfhonderd meter hoogte kijk je uit over de lappendeken van het Andalusische binnenland, met witte dorpjes die halverwege de bergwand lijken geplakt, olijf-en amandelbomen en in de verte het karstgebergte El Torcal.

Als je uitstapt bij Finca Las Nuevas hoor je vogels fluiten, krekels tjirpen of even een momentje absolute stilte. Er heerst een serene rust waar menigeen naar snakt komend uit een hectisch leven. De oude era, net naast het oprijdpad herinnert aan de tijd dat er in dit gebied graan werd verbouwd. De era is een ronde plaats waar in vroegere tijden het graan werd gedroogd. Tegenwoordig zijn de heuvels rondom Finca Las Nuevas begroeid met amandel- en olijfbomen.

 

Vakantiehuizen in de omgeving Malaga met een huiselijk gevoel

De Finca is een honderd jaar oude boerderij met een typische Andalusische uitstraling; dikke muren en kleine raampjes. In het huis zijn vier accommodaties gemaakt met behoud van de oude elementen en de Spaanse sfeer. Elk huis heeft zijn eigen terras of balkon, zodat je het gevoel krijgt alleen in het huis te zijn.

vakantiehuizen Malaga Andalusie

Casa Carmen is een heerlijk groot huis voor vijf personen met twee woonkamers en een houtkachel voor de koudere dagen en een prachtig uitzicht op de Sierra de las Nieves.

Vanaf het balkon van Maria Arriba, een vierpersoonsappartement op de eerste verdieping heb je eveneens dit schitterende uitzicht. Mocht je met meer mensen zijn, dan kun je Casa Maria Arriba samen met Casa Maria boeken.

Casa Maria is een gezellig tweepersoonsappartement met een ruime woon/eetkamer en een aparte slaapkamer.

Bij casa Josefa, een vierpersoons huis, heb je een heerlijk terras en in de avond kun je hier de zon opzoeken op het balkon. De vier huizen komen uit op het grote gemeenschappelijke terras, waar ook de barbecue staat. Vanaf het terras heb je prachtige uitzicht over de bergen van de Sierra las Nieves.

Naast het grote huis staat een verbouwde hooischuur Casa Sofia. Deze romantische studio voor twee personen heeft vanaf het balkon een geweldig uitzicht op de bergen en amandel-en olijfbomen.

 

Leuk voor klein en groot

Het fijne aan Finca Las Nuevas is dat het voor iedereen fijn is. De kinderen kunnen heerlijk over het terrein lopen, zonder dat je bang hoeft te zijn voor verkeer. Dit geeft de ouders misschien wel een kans om een boek te lezen of tijd voor een goed gesprek. In de grote tuin staan op verschillende plekjes bankjes, zodat je altijd even een momentje voor jezelf kunt pakken en in het voor- en najaar kun je lekker met de zon meedraaien.

 

Uniek uitzicht vanuit het zwembad en de houtgestookte hot tub

vakantiehuizen Malaga Andalusie

Door de tuin naar beneden lopend lonkt het zwembad met ligbedden. Het uitzicht , met de ondergaande zon die de lucht in tig tinten oranje heeft gekleurd, is adembenemend. ‘s Avonds fonkelen duizenden sterren aan de hemel op deze plek waar het nog echt donker wordt. In het voor- en najaar is het heerlijk relaxen in de houtgestookte hot tub.

We kijken er naar uit jullie te verwelkomen!

Robert, Pascalle, Joanne en Oek

Finca Las Nuevas – Relax, Refresh, Enjoy!

Website accommodatie
Reserveringsverzoek Finca Las Nuevas
Dit bericht wordt rechtstreeks naar de eigenaar van deze accommodatie gestuurd. Deze zal zo snel mogelijk contact opnemen.
Bezig met versturen
 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *