Strand Malaga - Penon de Cuerva
 

Dit strand is vernoemd naar de klip die vlak voor het strand uit het water steekt. De omliggende rotsen en een aantal palmen maken Playa Peñón del Cuervo een knus strand. De vierkante toren van de cementfabriek is hier dichtbij. Er zijn een aantal douches op dit strand aanwezig, maar je komt hier geen restaurants of chiringuitos tegen.

Iets hoger achter het strand ligt een parkeerplaats langs de autoweg. Je komt hier door de MA-24 vanuit Málaga richting Cala Moral te nemen. Bij de wijk La Araña (net na de cementfabriek) ga je van deze weg af neem je uiteindelijk het zandpad dat langs de autoweg ligt weer terug in de richting van Málaga.

Op de fiets vanuit Málaga is dit strand nog makkelijker te bereiken. Vanuit Málaga start je op de boulevard bij Málagueta en fiets je helemaal door langs de zee. Je komt vervolgens langs Pedregalejo en El Palo. Na de jachthaven en het strand El Candado fiets je over het stenen pad langs de kustlijn. Uiteindelijk zie je de klip en het strand voor je liggen. Dit is vanaf Málaga centrum ongeveer 7 kilometer fietsen langs de zee.

 

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *