Aankondiging Semana Santa Málaga 2018

Home / Blog / Aankondiging Semana Santa Málaga 2018

 

De poster als aankondiging voor de Semana Santa Málaga 2018 is bekend. Daarmee begint de stad nu al warm te lopen voor één van de grootste jaarlijkse tradities. Dit jaar is de Heilige week voor Pasen van 25 maart tot en met 1 april.

 

Semana Santa Málaga, indrukwekkend om mee te maken

Semana Santa 2018 Malaga

Je kunt gerust zeggen dat de Semana Santa in Málaga iets groots is. Samen met Sevilla staat de stad bekend om de grote hoeveelheid processies. Tijdens de Heilige week staan er in Málaga ruim 40 processies op het programma. Liefhebbers kunnen dagelijks de passie van de Malagueños meebeleven. Tot diep in de nacht gaan er beelden in processie door de straten van de stad. Indrukwekkend en bijzonder om hier bij te zijn, maar wees er op tijd bij want Semana Santa is ontzettend populair.

Meer over Semana Santa in Málaga

 

Overnachten in Málaga tijdens de Semana Santa van 2018

Semana Santa Malaga

Behalve onder Malagueños is de Semana Santa ook geliefd onder veel buitenlanders. Jaarlijks komen er veel mensen speciaal voor deze week naar Zuid Spanje. Standaard liggen de prijzen van hotels in Málaga centrum tijdens deze week een stuk hoger. Veel accomodaties zijn al vroeg volgeboekt. Kortom het is zaak om je hotel of appartement op tijd te reserveren.

 

Liever overnachten in de omgeving van Málaga?

Je kunt er ook voor kiezen om te overnachten buiten de stad. Je vind hier volop b&b’s in de omgeving van Málaga van Nederlandse en Belgische eigenaren. Stuk voor stuk mooie accomodaties die vaak een gunstige ligging hebben ten opzichte van Málaga stad.

Daarnaast zijn er verschillende vakantiewoningen in het achterland van Málaga.

 

Tip! Beleef Málaga Semana Santa gids 2018

Semana Santa gids Malaga programma 2018

Zoals ieder jaar brengen we ook dit jaar weer een Semana Santa gids uit (E-book pdf). Deze Nederlandstalige gids geeft naast het programma van de Heilige week ook een beeld van de tradities die horen bij Semana Santa. Voor slechts €4,95 heb je een compleet overzicht van deze bijzondere week inclusief een handige plattegrond en veel tips.

Wil je een bericht ontvangen als deze informatieve gids beschikbaar is?
Meldt je dan nu gratis aan.

JA, ik ontvang graag een bericht zodra de Semana Santa gids van 2018 beschikbaar is

Geen bevestiging ontvangen? Controleer je spambox

 

 

 

Uiteraard vinden we het leuk als je onze tips wilt blijven ontvangen, maar je kunt jezelf altijd weer makkelijk afmelden.

 
 

Plaats een reactie of tip. Leuk én handig voor andere lezers!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 

 

 
 
 
< Menu
Zoeken