Boetiekjes in Málaga - reisgids

Home / Malaga blog / Boetiekjes in Málaga en andere leuke winkels

 

Op zoek naar leuke boetiekjes in Málaga? Persoonlijk vind ik het altijd erg leuk om winkels te bezoeken die ik niet ken uit eigen land. Gelukkig zijn er in Málaga genoeg van dit soort winkels te vinden. Hieronder deel ik aantal van deze boetiekjes en leuke andere winkels in het centrum. Ga er zeker eens kijken, wie weet kom je met iets moois thuis 😉

Madame Bombay

boetiekjes in Malaga - reisgids

In deze kleine kledingzaak voor dames verkopen ze naast kleding en accessoires ook bijzondere interieur accessoires. Hoewel de winkel een beetje uit de loop ligt, is het zeker de moeite waard om hier even voor om te lopen.

 • Calle Peña 1
  Openingstijden: maandag t/m zaterdag 10:30 – 14:00 en 17:30 – 21:00 uur
  website

San Juan 21

boetiekjes malaga - reisgids

In het authentieke winkelstraatje San Juan zit op nummer 21 deze mooie dames kledingzaak. De meeste kleding is van het merk Vila. De winkel heeft twee verdiepingen is nog niet zo bekend. Kortom alle ruimte om rustig rond te kijken.

 • San Juan 21
  Openingstijden: maandag t/m zaterdag 10:30 – 14:30 en 16:30 – 20:30 uur
  website

Boetiek El Desvan de Lulu/ By Lulu

boetiekjes in Malaga - reisgids malaga

Voordat je überhaupt een stap binnen hebt gezet word je al blij van deze kledingwinkel. De decoratie voor de winkel is al direct gezellig. Binnen in de creatief ingerichte winkel van El Desvan de Lulu vind je dameskleding en verschillende accessoires.

By Lulu heeft twee winkels in Málaga centrum:

 • Calle Fernán González 4, local 2 (wordt per 1 mei 2018 By Lulu)
  Openingstijden: maandag t/m zaterdag 11:00 – 14:30 en 17:30 – 21:00 uur
 • Calle Ballesteros (esquina Andrés Pérez 1)
  Openingstijden: maandag t/m zaterdag 11:00 – 14:30 en 17:30 – 20:30 uur
  (op zaterdag geopend tot 20:00 uur)

Adolfo Dominguez

Boetiekjes in Malaga - reisgids

Adolfo Dominguez is een schitterende winkel met prachtige kleding voor dames en heren. Wat prijzig misschien, maar de kwaliteit van de kleding is er naar. Zelfs wanneer je niks wilt kopen is het toch leuk om hier inspiratie op te doen voor een nieuwe outfit. De kleding is casual van het eigen merk Adolfo Dominguez.  

 • Calle Santa Maria 5 (casual)
  Openingstijden: maandag t/m zaterdag 10:00 – 20:30 uur
  website

Een tweede vestiging van Adolfo Dominguez in het centrum heeft meer klassieke kleding voor speciale gelegenheden (Calle Ascanio 2).

Wituka

Voor shirts en truien met opvallende prints is de kleine kledingzaak Wituka een leuke spot.  De kleding is eigenlijk op heren gericht, maar kan ook zeker door dames worden gedragen. Gemaakt van 100% organic katoen en ontworpen door zowel lokale als internationale ontwerpers. Wituka heeft als filosofie om kleding te maken waar je happy van wordt. De  prints dragen er zeker aan bij. 

 • Calle Granada 49
  Openingstijden: maandag t/m zaterdag 10:30 – 21:30 uur
  zondag 11:00 – 20:00 uur
  website

Piel/ Piel

Boetiekjes in Malaga - reisgids

Een bijzondere schoenenwinkel voor dames en heren. De schoenen en tassen die ze hier verkopen vallen zeker op. Creatieve motieven en veel aparte modellen. Deze unieke en exclusieve schoenen zijn allemaal handgemaakt. Sommige schoenen in de collectie doen mij denken aan het merk Desigual.

 • Plaza de los Martires 10
  Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10:30 – 14:00 en 17:30 – 20:30 uur
  zaterdag 11:00- 14:00 uur
  website

Natura

Boetiekjes in Malaga - reisgids

Natura is een winkelketen die je in meer Spaanse steden kunt vinden. Een fijne winkel met dameskleding, accessoires en hebbedingetjes voor in huis. De winkel telt drie verdiepingen vol vrolijke producten. Stap hier zeker even binnen als je in de buurt bent.

 • Calle Nueva 17
  Openingstijden: maandag t/m zaterdag 10:00 – 21:30 uur
  website

Casa Cosy

Boetiekjes in Malaga - reisgids

Niet zo groot, maar wel veel leuke interieur accessoires. Zoals de mooiste serviezen. Wanneer je niet in Málaga of omgeving woont is dit waarschijnlijk niet zo praktisch in je bagage. Ondanks dat een fijne winkel om goede inspiratie op te doen voor in je eigen huis. 

 • Calle Santos 6
  Openingstijden: maandag t/m zaterdag 10:00 – 13:30 en 17:00 – 20:30 uur
  website

La Oca

boetiekjes in Malaga - reisgids

Een ruime winkel vol met aantrekkelijke meubels en andere spullen voor je interieur. Daarnaast heeft La Oca allerlei grappige gadgets en cadeautjes voor mensen die net zijn verhuisd. Wanneer je de kasten met deze geestige spullen ziet krijg je vast en zeker een glimlach op je gezicht.

 • Calle Salvago 2
  Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10:15 – 14:00 en 16:30 – 20:30 uur
  zaterdag 11:00 – 14:30 en 16:30 – 20:30 uur
  website

 

Madragora

Madragora is volledig gericht op interieur. Ze hebben een winkel in Málaga centrum, maar ook in de haven. De winkel in de haven is ruim van opzet en gezellig om doorheen te lopen.  Dit in tegenstelling tot de winkel in het centrum, waar het eigenlijk net te vol is om makkelijk rond te kijken. Toch stuit je hier wel op leuke interieur accessoires.

 • Muello Uno, local 17
  Openingstijden: maandag t/m zondag 10:00 – 22:00 uur
 • Calle Caldereria 2
  Openingstijden: maandag t/m vrijdag 10:30 – 13:30 en 17:00 – 20:30 uur
  zaterdag 10:30 – 13:30 uur
  website

 

Meer tips om te shoppen in Málaga

In de reisgids van Beleef Málaga vind je verschillende leuke shoptips die je makkelijk kunt terugvinden op een handige stadsplattegrond.

Of lees over favoriete kledingwinkels in Málaga

 

Heb je zelf een leuk boetiekje in Málaga ontdekt of ken je een winkel die echt de moeite waard is. Deel het hieronder in een reactie.

 

 
 

2 Reacties

 1. Dayaday is een leuk winkeltje met tassen, sjaals en sieraden. Als ik in Malaga ben moet ik altijd even weer snuffelen. Zit aan de Calle Granada, vlakbij de Plaza de la Constitution.

   

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *