Home / Malaga blog / cultuur / Aankondiging Feria de Málaga 2013

 

Aankondiging Feria de Málaga 2013

Eén van de tradities die bij feria de Málaga hoort is de uitverkiezing van de feria poster. Ieder jaar is het weer spannend hoe de aankondiging er uit gaat zien. Mensen kunnen hun ontwerp insturen en de uiteindelijke winnaar ontvangt €3500,-. Het belangrijkste is natuurlijk dat het winnende ontwerp overal in Málaga is te zien.

 

Winnende ontwerp feria poster 2013

Uit 78 inzendingen is het ontwerp van grafisch ontwerper Alberto Guillén gekozen als aankondiging van Feria de Málaga 2013 (van 17-24 augustus). Alberto Guillén was al eens eerder de ontwerper van de Feria poster. In 1986 is een ontwerp van zijn hand ook al eens gebruikt als aankondiging van de feesten in augustus. Zie hieronder het winnende ontwerp van 2013.

Feria de Malaga

 

Feria de Málaga posters in de afgelopen jaren

Afgelopen jaar was er enige ophef over het winnende ontwerp. Voor een traditioneel feest als de feria was deze aankondiging behoorlijk modern. Traditionele jurken, zoals voorheen, kwamen niet terug op de poster van 2012. Hieronder de posters door de jaren heen tot en met 2007. De poster van 2012 springt er qua stijl duidelijk uit. De winnaar van dit jaar is weliswaar modern maar wel met een traditionele touch.

Lees hier meer over feria de Málaga

 

Feria de Málaga 2012 en 2011

 

Feria de Málaga poster

 

Feria de Málaga poster oud

 
 

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *