Fietsen Malaga - reisgids Malaga

Home / Malaga blog / Waarom fietsen in Malaga zo leuk is

 

Fietsen in Málaga? Jazeker, de fiets is ons favoriete vervoermiddel als we ons verplaatsen in de stad. In Málaga is fietsen prima mogelijk. Je bent hier op de fiets vaak sneller van A naar B, dan met het openbaar vervoer of de auto.

Naast het gemak is fietsen in Málaga leuk, ontspannend en je ziet zóveel meer van de stad.

Op de fiets zie je meer

Omdat je op de fiets gemakkelijk afstanden kunt overbruggen zie je in korte tijd veel meer. Dit geeft je de mogelijkheid om ook buiten Málaga centrum te kijken. Wanneer je dit doet zal je ervaren hoe veelzijdig deze stad eigenlijk is.

Denk alleen al aan de verschillende mooie stranden en de authentieke (vissers)wijken aan zee. Maar ook interessante musea die aan de rand van het centrum liggen. Zoals het automuseum en het Russisch museum. Beide zijn goed bereikbaar op de fiets en liggen niet ver van de strandboulevard.

Fietsen over de boulevard van Málaga

Fietsroute Malaga kust

In Málaga is het grotendeels toegestaan om over de strandboulevard te fietsen. Zolang je maar op de aangegeven fietsstrook blijft. Het geeft de mogelijkheid om vele kilometers langs de zee te fietsen. Over een vlakke route zonder hoogteverschil.

Fietsen langs de zee is een aanrader! Je hebt geen last van autoverkeer en je komt onderweg genoeg plaatsen tegen om wat te eten of te drinken. Vrijwel altijd direct aan het strand.

Goed om te weten!

Hou je altijd aan de verkeersregels. Je deelt de boulevard met voetgangers. Die gaan altijd voor. Blijf op de fietsstrook. Pas je altijd aan op het wandelend publiek en let op je snelheid! Hard fietsen is niet toegestaan en waarom zou je haast hebben? Het is vakantie 😉

Begin je stedentrip goed, stap op de fiets! (aanrader)

Fietsen Malaga - reisgids Malaga

Maak een fietstour door Málaga met gids

Wanneer je Málaga bezoekt is fietsen één van de beste manieren om kennis te maken met de stad. Je krijgt helemaal een goede eerste indruk van Málaga wanneer je meegaat met de Málaga fietstour. Populair vanwege de grote hoeveelheid bezienswaardigheden die je in korte tijd ziet. En dat niet alleen, je ontdekt ook de verborgen parels.

Een Nederlandse gids neemt je mee langs vele hoogtepunten. Zo hoef je zelf niet te zoeken. Onderweg krijg je veel tips die weer handig zijn voor je verdere verblijf. Kortom een goed begin van je bezoek aan Málaga. Reserveer altijd vooraf om zeker te zijn van een fiets.

Deze fietstour start dagelijks om 10.30 uur en 15.00 uur en duurt ongeveer 3 uur.
Meer informatie en reserveren fietstour

Makkelijk én voordelig een fiets huren in Málaga

Een fiets huur je in Málaga vanaf €10,- voor een halve dag en €15,- voor een hele dag. Het huren van een fiets is erg gemakkelijk.

Je reservering maak je volledig in het Nederlands en ter plaatse zijn er Nederlandse medewerkers in de fietswinkel aanwezig. Stel dus gerust vragen, ze geven je graag extra tips over mooie routes en actuele activiteiten in de stad.

fietsen-malaga-reisgids

TIP! Begin je dag met een fietstour. Vervolgens kun je voor slechts €7,50 de stadsfiets met versnellingen tot aan sluitingstijd meenemen (20.00 uur zomer / 19.00 uur winter). Zo huur je voor meer dan een halve dag je fiets extra voordelig en heb je gegarandeerd een dag (fiets)plezier! Een e-bike huur je na de tour voor €13

Gebruik maken van dit voordeel? Reserveer nu voor de fietstour.

Bekijk nu alle informatie en reserveer direct

…Ontdek net als vele anderen het mooiste van Málaga op de fiets!

 

 

Meer over fietsen in Málaga (fietsen huren, e-bikes en fietstours)

 

 

 

 
 

One Comment

  1. Hartstikke leuk!

     

Reactie of vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *